vrijdag 16 maart 2018

#Blog - Het inrichten van een (school) plein van Pannakooi tot Zit-bank

De inrichting van een plein, park, schoolplein of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld, Pannakooi of een multifunctionele Sportkooi alleen. Om het schoon en netjes te houden heb je Straat/ en Parkmeubilair nodig en ook duurzame en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken.
 
Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk.
Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken.
 
Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven.
 
 
foto: Sportpark met een supreme Voetbalkooi, veldafscheidingen, metalen Perfo banken en afvalbakken
 
foto: Veilige Supreme Pannakooi (met een afdek-net) met Zit-banken en Speeltoestellen op een schoolplein. 
 
Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn. Verder is onze Budget Boog- overkapping een succes vanwege zijn uitstraling en belangrijk hij kan geleverd worden met stalen wanden (vandalisme bestendig) of geheel doorzichtig met 3 mm polycarbonaat.
 
 
foto: Design vol kern kunststof Zit-banken en Picknicksets onverwoestbaar en vandalisme arm.
 
foto: Supreme (geluidsarm) Combi-Sportkooi compleet met tafeltennis en park/Plein meubilair
 
Uiteraard zijn er nog legio andere mogelijkheden en combinaties denkbaar indien u interesse heeft of iets met ons wilt delen neem dan even contact op .
 
direct contact :  [phone]  og [email]
 
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten