zondag 17 september 2017

Pleintjes-voetbal in Pannakooi Pannaveld of Voetbalkooi

Pleintjes-Voetbal , mini-Voetbal en Straat-voetbal in Pannakooien , Pannavelden en Voetbalkooien zijn ontstaan uit het voetbal "op straat" en op trapveldjes. De naam "Pleintjes Voetbal" zegt het al, jeugd voetbalt, speelt en recreĆ«ert veilig  op een (school)plein

Beweging is goed voor jong en oud en daarmee trap ik een open deur in, want het is wel bewezen dat wat extra beweging goed is voor lichaam en geest. In deze moderne tijd van lap-tops spelcomputers, games en sociale media, etc. is het niet altijd makkelijk en eenvoudig om jeugd voldoende te laten bewegen.

Populaire sporten zoals voetbal, basketbal , hockey, tennis,  worden veelal in clubverband beoefend.
Uit onderzoek is gebleken dat lang  niet iedereen lid van een sportvereniging  is en dat een lidmaatschap absoluut geen garantie is voor voldoende beweging.

Pannaworld   biedt de mogelijkheid om veilig te sporten in duurzame sportkooien op pleinen, parken, campings en sportvelden.
Foto's: Supreme Pannavelden , ook in kleine maten vanaf 4 x 6 meter op tegels of kunstgras.

Onze maatschappij heeft straat, plein, park en schoolplein hard nodig om met name jeugd zoveel mogelijk te laten bewegen. Samen Sporten en Spelen bevordert ook de sociale ontwikkeling en de vorming van het individu.
Door het toenemende verkeer is het voor de jeugd onmogelijk om "op straat" te spelen of sporten. De Sportkooi biedt uitkomst.Foto's:  Supreme Pannakooien S- 300 met een afdek net , veilig, geluidsarm en zonder overlast.

Pannavelden,  Mini-voetbal, Boardingvoetbal, Speedsoccer,  Pannakooien, kenmerkend voor al deze disciplines zijn de kleine doelen en de "boarding"  de bal blijft altijd  in het spel.
Indoor of  Outdoor ? De bal staat bijna altijd centraal !!  

2 Populaire sporten zijn Voetbal, Panna  en Basketbal, alle speelvelden voorzien van een hekwerk en of  boarding dus veilig voor de beoefenaar en veilig voor de omgeving . In alle gevallen kan de sportkooi geluidsarm (supreme)  geleverd worden.

Is het budget hoger of wilt u optimaal gebruik maken van de investering en de ruimte, dan komen Multifunctionele Combi-Sportkooien en Voetbalkooien in aanmerking.

Foto's: Multifunctionele Combi-Sportkooien (Voetbal , hockey, basketbal, volleybal)

Voetbalkooien en Combinatie Sportkooien worden steeds meer gebruikt omdat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de accommodatie, Voetbal en Basketbal en met een kleine aanpassing nog Hockey , en nog 2 volleybalvelden plaatsen op 2 speelhelften.

Wij richten uw plein in geheel naar wens met eventueel een paar mooie zitbanken , afvalbakken en een mooie overkapping .

Indien u vragen of wensen heeft , graag contact ,

direct contact [phone]  of  [email]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten