woensdag 13 september 2017

De ideale combinatie Basketbal, Voetbal, Hockey en Volleybal in een Sportkooi.

De ideale combinatie Basketbal, Voetbal, Hockey en Volleybal in een Sportkooi. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden om sportief en vooral veilig te bewegen op een plein of schoolplein.

Basketbal, Hockey en Voetbal zijn een snel groeiende sporten  die met name door meisjes en vrouwen steeds vaker beoefend wordt op veldjes, pleinen en schoolpleinen. Deze spelvormen zijn snel met gebruik van het gehele lichaam, evenwicht, reactievermogen,  

Ons assortiment voor Basketbal, Volleybal, Voetbal en Hockey  bestaat uit diverse Basketbalpalen, Volleybalpalen , Hockeydoelen en Voetbaldoelen etc.
Foto: Mooie Supreme Combi-Sportkooi op een Kropor sportvloer (waterdoorlatend beton)


Basketbalborden zijn er in diverse maten en uitvoeringen, traditionele witte borden met zwart opdruk de basketring rood. Alle maten en uitvoeringen voldoen aan de eisen van N.B.B. (Nederlandse Basketbalbond). 

Omdat er helaas ook vandalisme plaats vindt hebben wij een Anti-vandaal Basketbalbord toegevoegd aan het assortiment. Het bord is gemaakt van zwaar metaal rooster, volbad verzinkt en daarna eventueel gepoedercoat  in RAL – kleur. Deze Basketbalborden hebben een ultra-lange levensduur en passen uitstekend in onze  Combi-Sportkooien.  

Verrijdbare Volleybal palen met een net is een eenvoudige en betaalbare oplossing voor een multifunctionele Sportkooi. De enige wijziging nodig om de sport  Hockey uit  te  oefenen is het aanbrengen van een 20 cm slagplanken aan de onder zijde van de wanden van de sportkooi.Foto: Supreme Combi-Sportkooi S-400 op een Kropor sportvloer

Supreme Combi-Sportkooi S-400 , zoals hier afgebeeld wordt gebruikt op een schoolplein voor Voetbal, Hockey, Basketbal en aan de achterzijde zijn 2 betonnen tafeltennistafels geplaatst.                     Foto: Een mooie combinatie, een fantastische sportkooi met 2 tafeltennistafels

Heeft U minder ruimte en is er ook geen vraag naar andere sporten dan Voetbal, denk dan eens aan een Pannaveld (lage hekwerken)  of een Pannakooi met een afdek net.

Een afdek net op een Pannakooi zorgt ervoor dat de bal altijd in het spel blijft , dat is dus veilig voor de sporters maar ook voor mede-gebruikers van het (school)plein, camping  of passanten.                              Foto: Pannaveld 7.5 x 15 meter op een schoolplein op tegelvloer.

                        Foto: Binnenzijde van een Supreme Pannakooi S- 300, asfalt op kleur gecoat.

Indien u meer informatie wilt ga dan naar www.pannaworld.nl  of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Verder kunnen wij U van dienst zijn bij, de  totale inrichting van uw plein of schoolplein.

Direct contact  06 - 21 26 46 66 of info@pannaworld.nl

                                               PleinSport in Optima Forma

                                    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten