donderdag 7 september 2017

Tribunes, Ballenvangers en aluminium Voetbaldoelen op Curaçao

Na Colombia ( een mooie Voetbalkooi ) zijn  Bonaire en Curaçao aan de beurt. Wij leveren een mooie tribune, 3 complete sportveld inrichtingen met ballenvangers, voetbaldoelen, training en pupillen doelen van aluminium etc.

De leveringen lopen via een grote sponsor die in overleg met de KNVB de aanleg ondersteunt van ontwikkelingsprojecten voor jeugd in achterstandswijken en of gebieden in ontwikkelingslanden.

Het is toch altijd bijzonder dat Nederlandse bedrijven ver over grenzen producten leveren die daar hoog gewaardeerd worden. In ons geval hebben wij dit jaar in Colombia al prachtige Voetbalkooien geleverd en nu is Curacao weer aan aan de beurt
.
Het is zeker niet zo dat  Pannaworld  alles doet, want er gaat nogal wat werk etc. aan vooraf . Een lange bootreis, planning en vooral een correcte levering want je kunt niet even snel wat na sturen ingeval van een foutieve levering.


Foto: Een prachtige Voetbalkooi op Bonaire op kunstgras (Edelgras), wat altijd opvalt in die regio dat er rood/witte doelen ( handbaldoelen ) gebruikt worden
            Foto’s: Deze fantastische Voetbalkooi heeft Johan Cruijff afmetingen op kunstgras

Ook de plaatselijke bevolking en aannemers worden ingeschakeld bij bouw werkzaamheden, dat is ook nodig omdat wij daar te maken hebben met een keiharde ondergrond waar je niet even met een schep of grondboor doorheen komt.

De tribune type REPLAY wordt geleverd, als bouwpakket met de complete tekeningen en statische berekeningen.
In dit geval hebben wij nog een monteur meegestuurd die bij de start van de bouw aanwezig was.
Verder is het altijd goed voor de bevolking en het schept een band en de betrokkenheid met Voetbal en Sport neemt toe.
      Foto’s: Tribune type REPLAY direct op het maaiveld op een betonplaat geplaatst

Top kwaliteit, vakmanschap en duurzaam, staan ook ver van huis, hoog in het vaandel en dat mag men van Pannaworld ook verwachten.

Want of het nu Voetbalkooien, Pannavelden  of  Multifunctionele Combinatie-Sportkooien  betreft het moet gewoon goed zijn…


De laatste foto laat zien dat het na gedane arbeid , zeker in die landen, goed rusten is !!

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten