vrijdag 15 september 2017

#Blog Sportvloer: Kropor (water doorlatend beton), Kunstgras, Coating

Bij veel Sportkooien wordt een  sportvloer van waterdoorlatend beton , Kropor,  of een kunstgrasmat  gebruikt. Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en multifunctionele Sportkooien, zijn bij uitstek geschikt om een relatief kleine Sportvloer aan te leggen.

Een Sportvloer van water doorlatend beton, zorgt ervoor dat uw Sportkooi bij bijna onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden, het gehele jaar door . Dus optimaal sportief gebruik, weinig onderhoud en een ultralange levensduur.

Voor het aanbrengen van een Kropor Betonvloer hanteren wij de volgende volgorde: Wij  beginnen met het uitgraven van de cunet en het aanbrengen van eventueel noodzakelijke drainage. Hierop wordt een zandpakket ca. 30 cm aangebracht die wordt .

Foto's : Opbouw Kropor Sportvloer (water doorlatend beton)

Na het aanbrengen van de hoekprofielen , wordt het zandpakket uitgevlakt en kan de grindlaag 5 cm worden aangebracht. Op de grindlaag wordt 8 cm Kropor beton mix gestort, die wordt afgewerkt met composiet dilatatievoegen om uitzetting en krimp van de beton vloer op te vangen.
Na het uitharden van het beton en de dilatatievoegen wordt er een speciale PU primer coating aangebracht.
Op deze primer laag wordt de kleurcoating aangebracht. Tot slot brengen wij de sport belijning en antislip laag aan. Er zijn veel kleuren leverbaar bijv. groen , rood, blauw, licht blauw, grijs .Foto: Supreme Combi-Sportkooi S-400 op een Kropor (waterdoorlatende betonvloer)

Kunstgras

Een kunstgrasmat is aantrekkelijk voor veel sporten, het is een ondergrond die prettig bespeelbaar is, met uitstekende spel eigenschappen voor bijv.  Voetbal, Hockey, Tennis, Basketbal.

Kunstgras had de naam dat het duur was, dat was vroeger zo maar, tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, want daar is geen misverstand over ....het is heerlijk sporten op kunstgras.Foto: De kunstgrasmat ligt klaar en het Pannaveld  kan om de betonbandjes heen geplaatst worden.

De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen sterk geëvolueerd. Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch, met de opbouw ga ik u niet vermoeien , kunt ook even kijken     Lees meer........

Kunstgras en water doorlatend beton kennen wij natuurlijk vroeger vanuit het tennis, tegenwoordig is het voor leverancier ook aantrekkelijk om kleine afmetingen te maken zoals een Pannaveld van 5 x10 meter , 7.5 x 15 meter, 10 x 15 meter.

Foto's: Pannaveld en een supreme Combi -Sportkooi S-400,  beide op kunstgras.

Het komt regelmatig voor dat er gevraagd wordt om een coating van een bestaande vloer bijv. een betontegel-vloer , of asfalt , Pannaworld coat uw vloer met een 2 componenten wegen verf of een composiet van rubber en kunststof wel 2 mm dik .Foto: Een Supreme Pannakooi S-300 op een asfalt vloer, gecoat met een 2 componenten wegen verf.

Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw  Sportief plein, schoolplein, of sportveld, want wij leveren ook straat/plein meubilair, overkappingen voor fiets maar ook als hangplek, of gewoon een mooie beton-bank of een mooi zware kunststof parkbank .

Indien U iets mist of vragen heeft neem dan even contact op met www.pannaworld.nl   en wij helpen U graag verder.   

Direct contact [email]  of  [phone]

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna !


 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten