zaterdag 19 augustus 2017

Multifunctionele overkapping : Pannalite en Budget

Onze multifunctionele Overkappingen: boogkappen type Pannalite en type Budget zijn bij uitstek geschikt en passen perfect bij een Plein , een Schoolplein of een Camping .

In combinatie met onze Perfo Parkbanken, de serie Parkbanken van vol-kern kunststof  of onze beton meubelen zorgen deze producten voor fantastische inrichting  van uw plein. 

Een mooie veilige geluidsarme Sportkooi maakt een Plein de perfecte ontmoetingsplaats waar jong en oud kunnen genieten

Foto: design Boogkap type Pannalite , uitgevoerd met een Pleinbank zonder leuning.http://pannaworld.nl/product/overkapping-pannalite/Foto's: Boogkap type Budget hier als fietskap gebruikt, 9 fiets standaardsFoto: Boogkappen in gebruik bij een skate baan met stalen achterwand en perfo bankjes.

Beide overkappingen zijn multifunctioneel, de boogkappen zijn te gebruiken als berging, fietskap, dug-out en hangplek. de staanders uitgevoerd van zwaar kokerprofiel , de zij en achterwanden naar keuze: Polycarbonaatplaten, helder doorzichtig of uitgevoerd met gematteerd glas. Alternatief, metaal, senzimir verzinkte dakplaten of kunststof beplating. Uiteraard zij deze boogkappen ook zonder zijwanden leverbaar. foto kunststof park-pleinbank zonder leuning


Decoratief en functioneel onze serie Parkbanken  met en zonder leuning vervaardigd van gerecycled Kunststof , premium vol-kern materiaal mooi design, duurzaam en goed voor ons milieu. In een volgend leven kan het weer gewoon gerecycled worden. Ideaal voor schoolplein , plein, sportveld onverwoestbaar met een ultra lange levensduur.


Decoratief en functioneel onze Betonbanken in alle afmetingen met en zonder curven, een standaard beton 45 x 40 x 2000 mm , glad en strak afwerkt, de hoeken en kanten afgevlakt. Te gebruiken als bank naast een sportkooi , bank op plein of schoolplein en met gebogen elementen maakt u zandbakken, bloembakken, looppaden, Picknicksets etc.  Duurzaam, vandalisme arm.Decoratief en functioneel

Bij Sportkooien zoals Pannavelden proberen wij d.m.v. aanbrengen van hoogte verschil in de wanden van het "Strafkamp effect" met hoge wanden van 400 cm en meer te omzeilen. Dit geeft een mooi effect en scheelt enorm in de aanschaf. Indien er geen hoogte verschil in wanden mogelijk is, bij afsluitbare voetbalkooien of  Pannakooien  verdwijnt de pannakooi d.m.v. kleur in de omgeving.


Foto's: Multifunctionele Combi Sportkooi Supreme 100 - 400 cm  en perfo Bank.

          

Decoratief en functioneel
Bovengenoemde mogelijkheden worden veel in het onderwijs en met name bij scholengemeenschappen gebruikt. Wanneer er echter minder ruimte is zoals bijv. in het basisonderwijs dan hebben wij onze junior Pannakooien  en junior Sportkooien. 

een aanwinst voor elke basisschool. 

Twijfelt U nog of heeft U vragen neem dan even contact op met pannaworld.nl/  of bel 06 - 21 26 46 66

 Wij zien U graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten