dinsdag 8 augustus 2017

#Blog - Sport en spel in Sportkooi op wit-zand.

Beach-soccer, beach-volleybal, zelfs tennis, hockey, voetbal en handbal op zand worden steeds populairder. Niet altijd is er strand aanwezig , een uitgelezen kans voor een camping, een sportvereniging, of een recreatiepark om zich te onderscheiden met een Sportkooi of Voetbalkooi, met een bodem van wit zand.

 
Foto's : voet-volleybal en voetbal op zand

 
Foto's: Volleybal op strand professioneel en als recreatie

Een groot voordeel bij de aanleg van een Sportkooien op wit-zand , zijn de aanleg en het onderhoud van de vloer. Normaliter wordt een drainerende  zandbed van 30 cm uitgevlakt en verdicht . Daarop wordt dan verder gebouwd met waterdoorlatend beton, tegels, kunstgras of een rubber composiet.

Uw sportvloer is klaar en de Supreme Pannakooi, Voetbalkooi of zelfs een Multifunctionele sportkooi kan afgebouwd worden.


Foto: Handbal en Voetbal op een zandplaat met ballenvangers.

 


Foto's: Supreme Pannakooi S- 300 op een zandplaat bij een zwembad , succes verzekerd !

U ziet het , het hoeft niet altijd duur en onoverkomelijk te zijn voor alle buiten sporten:  zoals voetbal, hockey, volleybal, mini-voetbal, basketbal, tafeltennis en handbal heeft Pannaworld  een oplossing.

Uiteraard denken wij ook met u mee wanneer het grote of kleine Pannakooien , Pannavelden of Combi(natie) Sportkooien betreft . De keuze en mogelijkheden zijn legio.

Indien U vragen heeft of iets met ons wilt delen, neem dan even contact op.

direct contact  06- 21 26 46 66 of  info@pannaworld.nl

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten