dinsdag 8 augustus 2017

#Blog - Parkbank, Boombank, Picknickset vol-kern kunststof

Een mooie kunststof Parkbank, Boombank of een Picknickset in combinatie met Sportkooien , grote en kleine Pannavelden . PannaWorld levert o.a..  Pannavelden,  Sportkooien; zoals Combi(natie) Sportkooien. Straatmeubilair, Overkappingen, JOP's en hangplekken voor camping,  straat-, plein-, park- en sportveld.

Foto: Fantastische picknickset van vol-kern kunststof , glad en strak afgewerkt duurzaam en onverwoestbaar.

Een goed  assortiment ontwikkelt en wijzigt regelmatig  en wij proberen altijd rekening te houden  met de eindgebruiker (jong en oud). Een plein, schoolplein of trapveld met een Pannaveld of een Sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving.

             Pleinsport in Optima Forma! Foto: Onze prachtige solide overkapping type " PANNALITE " met zit-bank , biedt bescherming tegen weer en wind.
 
Een comfortabele boombank of picknicktafel van vol kern kunststof  of glad geslepen premium beton, zorgen ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een interactief sportief plein.
 


 Foto: solide duurzame Boombank (met leuning) van regeneraat kunststof  goed voor het milieu


 
 
 Foto: Supreme Combi(natie) - Sportkooi (multifunctioneel), op schoolplein met betonbanken , bloembakken en picknicktafel
 
 
Foto: Vandalisme bestendige halfronde overkapping met stalen achterwanden i.p.v.. polycarbonaat platen.
 
Pannaworld houdt met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers, mede gebruikers van het plein passanten en toeschouwers.
 
De veiligheid het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop.
 
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en vandalismearm.


 
Foto: "Bestseller" strakke tijdloze oersterke kunststof bank ideaal voor camping, sportpark , (school)plein 
 
 
Foto:  Combi(natie) sportkooi met een Pannaveld , bloembakken en een stalen retro bankje.
  
Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op pannaworld.nl  of maak een afspraak met een van onze adviseurs.
 
Direct contact  06-21 26 46 66 of info@pannaworld.nl 
 
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
Geen opmerkingen:

Een reactie posten