vrijdag 18 augustus 2017

Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi, Combi-Sportkooi, geluidsarm?

Pannavelden, Pannakooien, Sportkooien, Voetbalkooien, of Multifunctionele Combi- Sportkooien geheel of gedeeltelijk geluidsarm ?

De bovenstaande vraag krijgen wij regelmatig, met name de vraag of het mogelijk is om een Sportkooi slechts gedeeltelijk geluidsarm te maken dit vanwege de toch hoge kosten die aan “demping van geluid” verbonden zijn.

De oplossing is niet zo moeilijk, wanneer een Pannaveld of Sportkooi geplaatst wordt in een woonwijk kunnen de korte zijden met de doelen ”geluidsarm” uitgevoerd worden. De resterende Soccer DSM matten de lange zijden kunnen dan zonder extra geluiddemping uitgevoerd worden.

Ideaal is dit echter niet er blijft dan altijd meer restant geluid achter in vergelijking met onze Supreme uitvoering. foto’s: Budget Multifunctionele Combi-Sportkooi verzinkt, op Kropor Sportvloer , deze moet nog op kleur gecoat worden. (niet geluidsarm)


De bovenstaande foto is een Multifunctionele Combi-Sportkooi op gebouwd met staanders van dikwandige buis met bevestigingen van langlip-beugels , niet geluidsarm maar dat is in de die omgeving niet nodig , de coating van de vloer en belijning is voor basketbal, voetbal, mini tennis , volleybal.Foto's: Supreme Combi- Sportkooien S-300 op Kropor betonvloer en Combi-Sportkooi S-400 op kunstgras .

Supreme Pannavelden  en Sportkooien zijn duurzaam en geluidsarm , de staanders van dikwandig profiel 1.88 x 40 x 80 mm voor lengtes van 300 , 400 en 500 cm. En profiel van 1.88 x 40 x 60  mm voor lengtes van  100 tot 250 cm .

RVS bevestigingen met een rubber composiet, bevestigd aan elke staander en iedere maas 50 x 200 mm van de Soccer-matten, inpandig versleuteld en afgewerkt met metaal strip. 
Bij de montage besteden wij veel aandacht aan de constructie en de afwerking omdat er altijd intensief en hard contact is tussen het staal en de bal.

                                       

foto: Afwerking van een Supreme  achterwand met metalen  afdek strippen


foto : Ook dit prachtige Pannaveld,  op kunstgras, is Supreme opgebouwd  dus solide en geluidsarm  

Het behoeft dus niet altijd groot en kostbaar te zijn om Supreme producten te bestellen, als leverancier proberen wij altijd de juiste verhouding van prijs en kwaliteit te bieden , dit geldt ook voor ons Plein en - parkmeubilair zoals Parkbanken,  Picknicksets etc.

Meer informatie bij  Pannaworld.nl   of direct contact 00-31-6 21 26 46 66

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten