maandag 28 augustus 2017

Panna , wat is dat voor voetbalspel ?

Panna wat is dat eigenlijk en wordt dat gespeeld op Pannavelden en in Pannakooien of Voetbalkooien ?

Die vraag krijgen wij regelmatig van "niet" voetballers, logisch niet iedereen voetbalt, gelukkig maar over andere sporten later meer.

Panna is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, meisjes, jongens en ouderen, het is een voetbal techniek uitgevoerd met een bal, een speler probeert de bal tussen de benen van een tegenstander te schieten.
In een vloeiende beweging zonder dat de ander deze bal aanraakt .
"Poorten" heette dat vroeger.... 
Men heeft niet veel ruimte nodig en omdat scoren in het doel minder belangrijk is, worden kleine Panna goals gebruikt.


Foto: Een  Panna doeltje  in een pannaveld op tegels (schoolplein), over de diverse mogelijkheden m.b.t. ondergrond komen wij in een later blog item nog uitgebreid terug!

 
Foto's : Supreme Pannaveld afm. 5 x 10 meter  op kunstgras

Foto: Supreme Pannakooien S- 300 met een afdek net, geluidsarm, duurzaam en veilig.


Niet veel ruimte afmeting 5 x 10 meter ( nog kleiner kan ook)  en op een schoolplein, gewoon aangelegd op een tegelvloer, de jeugd is altijd de winnaar want zij bewegen en hebben plezier , omdat de ruimte beperkt is, is er ook geen lawaai.

In "lawaai" gevallen leveren wij ook geluidsarme Supreme  Pannakooien, Pannavelden en Voetbalkooien.

De bovengenoemde Sportkooien worden steeds meer gebruikt als voetbalveldjes omdat "pleintjes voetbal" en voetbal op straat niet meer veilig mogelijk is.

Pannavelden  en Pannakooien zijn dan ook de ideale oplossing voor campings , schoolpleinen, dorpspleinen en sportparken waar jeugd ongestoord en veilig kan sporten.

Afhankelijk van de afmetingen van het veld , speelt men  2 tegen 2 , 3 tegen 3, tot 6 tegen 6 , bij voetbalkooien kan dat aantal oplopen.Foto: Supreme Combi-Sportkooi S-300 op Kropor (Water doorlatend beton)

Supreme Multifunctionele  Combi-Sportkooien,  zoals bovenstaand, hebben meer ruimte nodig, (afm. op deze foto 10 x 17.5 meter ), Boven de doeltjes ( 75 x150 cm ) , een Raster Basketbal bord met ring en netje hoogte 250 cm voor junioren en 3.05 meter voor senioren.Foto: Supreme Combi-Sportkooi S- 100- 400 ,op kropor (Water doorlatend beton)

Pannaworld staat niet alleen voor Panna maar wij hebben voor alle <buitensporten>  producten die niet mogen ontbreken op uw plein, straat, park en sportaccommodatie .

Hockeydoelen,  hockey-veldafscheidingen met slagplanken hout of rubber, ballenvangers etc. . U moet echter zelf dat Punt drukken !basketbal - palen in alle variëteiten ,voor jeugd, senioren, verplaatsbaar of vast, een aanwinst voor elk plein.

 U kunt voor vragen contact opnemen met [email]  of [phone]  

of  informatie www.pannaworld.nl

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten