donderdag 6 juli 2017

Laat jeugd gezond bewegen in Sportkooi of Pannakooi

Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op straat en op het schoolplein. Sportkooien zoals Pannakooien, Voetbalkooien of Multifunctionele Combi-sportkooien, wel of niet afgedekt met een veilig afdeknet, maken dat mogelijk .

Tegenwoordig heeft jeugd teveel afleiding en zoekt steeds meer vertier in games, computers, tablets, sociale media etc.
20 jaar geleden kon er nog voldoende “gespeeld” worden op “trapveldjes” en op straat, het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken.

Vandaag …..as we speak…. is dat onmogelijk, het verkeer, auto's, regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt. 
Gelukkig zijn er veel gemeentes, andere overheden, scholen, Campings en Sportverenigingen, die voor veilige speelplekken en sportveldjes zorgen.
Foto's: mooie veilige Supreme Pannakooi S-300 met een afdek net
Hierboven afgebeeld mooie veilige Pannakooien  cq.  Voetbalkooien .
Onze maatschappij moet echt alles uit de “kast” halen om onze jeugd in beweging te brengen en gelukkig gebeurt dat ook, want ondanks bezuinigingen in het verleden maar met hulp van sponsors en vrijwilligers moeten wij de jeugd in staat stellen om te bewegen .

Ook op schoolpleinen, bij buurthuizen en openbare pleinen met minder ruimte kunnen kleinere Pannavelden en Pannakooien geplaatst worden.
Foto : Populair betaalbaar supreme Pannaveld op het schoolplein.
Ook voor hockey maken wij mini hockeyvelden…..(aangepast aan de specifieke eisen van deze sport. Hockey) . Bijna alle afbeeldingen tonen kunstgras als ondergrond dit is absoluut niet nodig, de meeste gebruikte ondergrond is de bestaande tegelvloer op uw plein en dat is natuurlijk ook de goedkoopste oplossing.

foto: Prachtig aangelegd Pannaveld op kunstgras bij een voetbalvereniging.
foto: Inrichting plein en sportpark , Perfo banken en Afvalbakken met een mooie Veldafscheiding


Een gezonde, sportief ontwikkelde jeugd betekent in de toekomst minder criminaliteit, minder zorgen een beter moraal met gezonde normen en waarden .
.
Pannaworld kan u daar misschien bij helpen, kijk eens op onze site, wij helpen u graag bij de inrichting van een "gezond en sportief " plein !!
Wij zien u hoop ik terug bij een volgende Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten