woensdag 12 juli 2017

Plein- inrichting een fraaie overkapping met zitbanken ook voor Senioren.

Een plein  inrichten, een fraaie overkapping met zitbanken voor ouderen bij een Bejaarden (senioren tehuis) , dat is dankbaar werk. Deze gezellige hangplek voor senioren wordt gecompleteerd met afvalbakken en robuuste Perfo- Zitbanken.  

Wij leveren normaliter,  Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien,  Sportkooien, Straat-en Pleinmeubilair, Overkappingen, JOP's en hangplekken voor campings, straat-, plein-, park- en sportvelden.

Onderstaande foto's laten zien dat PannaWorld veelzijdig is.
Foto: mooie Boogdak , uitgevoerd met duurzame Stalen Zit- banken met leuning en afval/ peukenbak .
Foto: Strakke tijdloze Boogdak met wanden van veiligheidsglas, Zit-banken , een peukenbak en een afvalbak. 
Een plein is een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving, bij  voorbeeld een senioren flat , bij scholen of in de stad of dorp. Een totaal inrichting van een plein of park met een mooie overkapping, afvalbakken voor de rommel en een paar onverwoestbare zit-banken zorgen voor veel uren onbezorgd recreëren of samen zijn.
Combineer het bovenstaande met een mooie Pannakooi of een Multifunctionele Combi-Sportkooi dan ontstaat een sportief plein met veel beweging, actie en sportiviteit.
Foto: Multifunctionele Combi-Sportkooi S-400, tafeltennis, basketbal, voetbal en met een kleine aanpassing hockey.
Foto's: Supreme Combi- Sportkooi S-400, nostalgische zitbanken en bloembak en een tafeltennistafel. (geluidsarm)
En in een eigentijdse  overkapping type "Soccer" of een Boog kap kan onze jeugd omkleden, rusten en ook schuilen als het regent,.
Comfortabele banken met een picknicktafel zorgen ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een sportief (school)plein , waar jeugd veilig kan spelen en sporten.
                                                                                         Pleinsport in Optima Forma
Wij houden met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier maar zeker ook de veiligheid van de jeugd staat voorop.
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en waar mogelijk vandalisme bestendig gemaakt.

Foto's: Boogkap met achterwand van 3 mm staalbeplating of polycarbonaat kanaal plaat.  Deze overkapping met perfo- bank is uitermate geschikt als hangplek.
       
foto : Eigentijdse overkapping type Soccer, met veiligheidsglas (helder doorzichtig) met een perfo bank

Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.n of maak een afspraak met een van onze adviseurs .
Direct contact  [phone]   of  [email]
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten