vrijdag 14 juli 2017

Basketbal, Volleybal, Hockey, Mini tennis en Voetbal in Sportkooi.

Multifunctionele Combi-Sportkooien kunnen optimaal gebruikt worden voor meerdere sporten, vooral in het voortgezet onderwijs, campings en recreatieparken zijn Combi(natie) Sportkooien populair en eigenlijk onmisbaar.

Een sportvloer zoals waterdoorlatend beton (Kropor) of kunstgras is natuurlijk mooi en een luxe maar niet echt nodig. Ook op een strakke betontegelvloer of een bestaande asfaltvloer kunnen wij een Sportkooi bouwen en daarna desgewenst op kleur coaten en belijning aanbrengen.

Met grote regelmaat worden ook Pannakooien , Pannavelden en Voetbalkooien op wit zand geplaatst. Strand -voetbal, Zit-voetbal, Strand- volleybal, Handbal en Badminton op het zand, winnen aan populariteit.Foto; Multifunctionele Sportkooi S-400, voetbal, hockey, basketbal en tafeltennistafels op een Kropor beton vloer. (geluidsarm)


 Foto:  Prachtige Pannakooi  S-300 op strandzand, aangelegd bij een zwembad

Uiteraard levert en monteert  Pannaworld alle benodigde onderdelen voor veel buiten sporten , zoals basketbalpalen , basketbalborden, volleybalpalen en netten , hockey doelen, handbaldoelen, beach-volleybalpalen etc.

  
 Foto's: Een mooie verrijdbare basketbal installatie en basketbalpaal, gepoedercoat met verlijmd houten basketbalbord

Tegenwoordig leveren wij bijna alle basketbalborden in raster model , zoals hier afgebeeld , wij voeren die in 2 maten 90 x 100 cm en 120 x 100 cm , deze basketbalborden zijn duurzamer en bovendien geluidsarm.

  

Foto's: Multifunctionele Sportkooi S-300 uitgevoerd met een raster basketbalbord (duurzaam en geluidsarm) 

Volleybalpalen en netten zijn er in diverse aluminium uitvoeringen, verrijdbaar, traploos verstelbaar en te gebruiken als badminton set of Beach- volleybal uitvoering voor het strand of een aangelegde zandplaat.

 
Foto's: Een set professionele Beach volleybal palen (aluminium) compleet met net en bevestigingen.

In dit blog-item voor buitensport producten kunnen wij niet om de sporten  handbal en hockey heen . Hockey de 2 de sport in Nederland en handbal een snel groeiende sport, die door het  succes van de dames-ploeg populair is geworden.

  
Foto's:  Aluminium Hockeydoel met rubber geluidsarme slagplank en een Handbaldoel met opklapbare netbeugel.

Wij kunnen niet alles benoemen van ons assortiment maar wij kunnen u wel van dienst zijn bij de inrichting van uw sportpark , schoolplein , plein, camping of recreatie park . Alle bovenstaande producten zijn te combineren in een Combi(natie) Sportkooi, voor meer info www.pannaworld.nl
direct contact [Phone] of [email]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten