vrijdag 2 juni 2017

Sportvloer voor multifunctionele Sportkooi, Voetbalkooi of Pannaveld

Waterdoorlatend beton  Kropor , Kunstgras en Rubberen Sportvloeren voor Sportkooien Pannakooien , Pannavelden of Voetbalkooien hebben de naam duur  te zijn, dat was vroeger zo, maar tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, waterdoorlatend beton of  kunststof vloeren.
Het is betaalbaar en heerlijk sporten op een mooie Sportvloer. Voor het "betaalde voetbal" is kunstgras zeker niet ideaal. Kunstgras voor sportvelden, sportkooien en  voetbalkooien  is echter een perfecte ondergrond.
Samen met onze leveranciers hebben wij de mogelijkheden uitgebreid, 3 oplossingen wil ik aangeven

                           
                          
  Foto: jeugdvoetbal op kunstgras, morgens de jeugd, middagen senioren op het veld.

De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geëvolueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch. Kunstgras wordt al jaren gebruikt bij Hockey en ook amateur-voetbal vaart er wel bij.kunstgras velden 14 uur per dag bespeelbaar met relatief nauwelijks onderhoud.
De opbouw lijkt moeilijker dan het is. . Wij graven  een cunet van ca. 30 cm , in dat cunet brengen wij 30 cm wit zand aan. Daarboven komt een lava of cement gebonden zandlaag in die zandlaag wordt een systeem van drainage buizen aangebracht, (indien nodig bijv. wanneer een  veld in de klei ligt. daarna wordt e.e.a. uitgevlakt en gewalst.
Nu wordt de kunstgrasmat aangebracht en in gestrooid met fijn wit zand ...... Voor grote en kleine oppervlakten, zoals Sportkooien, Pannavelden, voetbalvelden ,hockeyvelden, tennisbanen  > blijft dit de ultieme oplossing !!!

  
     Foto: Kunstgras mat voor een Pannaveld  , Wennen aan kunstgras .......het ruikt alleen anders ......

Voor kleinere oppervlakten, zoals Pannavelden, Pannakooien ,en Combinatie-Sportkooien heeft PannaWorld  een eenvoudiger oplossing . Op een verharde ondergrond bv. tegels ,beton, grind ,natuurgras of asfalt kunnen wij met behulp van een speciale foam  als fundatie, ook een perfecte kunstgrasmat  aanleggen.

                                              
Foto's: Voetbalkooi ? Speedsoccer  met Kunstgras, Speedsoccer ( kooi) en Kunstgras tbv. Pannaveld
Waterdoorlatend Beton Kropor, op een zand en grindbed, is een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor ultra-lang sportplezier onder alle weersomstandigheden.  Wij verzorgen natuurlijk ook de coating en belijning voor de diverse sporten, uiteraard "Coaten en Belijnen" wij ook uw bestaande Sportvloer.

Foto's: Sublieme Supreme Combi-Sportkooi S-300 met Coating en Belijning, Budget Pannaveld met rubber tegelvloer.  Foto : Een Mooi Pannaveld  afm.  5 x 10 meter op een schoolplein, geplaatst op kunstgras

Heeft U vragen of wilt u meer informatie  neem even contact op.

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna
                                                                     


Geen opmerkingen:

Een reactie posten