vrijdag 23 juni 2017

Sport en Spel in Pannakooi, Pannaveld of Voetbalkooi

Een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of een Multifunctionele Combi-Sportkooi zijn bij uitstek geschikt om veilig te sporten en te spelen op een schoolplein , plein, camping of sportvereniging.

De keuzes in Sportkooien  zijn legio, net als de vele oppervlakte maten en uitvoeringen, het is een veilige vorm van sport en spel (Voetbal en Basketbal ) op trapvelden , (school)- pleinen.

Waar de jeugd vroeger uitgebreid kon sporten en recreĆ«ren op straat, plein of op een trapveld, tegenwoordig is dat niet meer mogelijk, de reden intolerantie van omwonenden , geparkeerde auto’s en veel verkeer.
En dat maakt sport en spel op straat levensgevaarlijk.

Een oplossing ?   Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien of andere typen Sportkooien.Foto : Supreme Pannaveld op schoolplein, geluidsarm en duurzaam dus geen overlast.

Een Pannaveld is vaak de oplossing voor bovengenoemde problemen .
Een Pannaveld is kleiner dan andere sportkooien omdat deze tak van voetbalsport beoefend wordt met minder spelers, de baltechniek en snelheid van handelen is belangrijker dan sprinten, hard schieten of een mooi doelpunt. Een Pannaveld is ook geschikt voor jeugdige sporters bijv. op basisscholen 
 Foto's : Supreme Pannakooi S-300 met afdeknet, veilig en geluidsarm

Dat betekent ook dat Pannavelden en Pannakooien minder lawaai produceren dan andere sportvelden, dus geen overlast, voor jongere kinderen is het ook een heerlijk sportveld omdat het door de afmetingen van het veld overzichtelijk blijft……… en voor de man met de geldbuidel niet onbelangrijk het is betaalbaar…….

Het verschil tussen Pannakooien en Pannavelden blijkt duidelijk in de foto’s (bovenstaande)  . De wanden van Pannakooien zijn hoger en kunnen geleverd worden met een afdek net, dus de bal blijft in het spel , veilig sporten en spelen en ook passanten en toeschouwers hebben geen overlast van rondvliegende ballen. 
Voetbalkooien zijn groter in oppervlakte, de doelen zijn groter en het aantal voetballers ligt hoger.


                  Foto: Supreme Voetbalkooi ( uitvoering Johan Cruijff Court ) op kunstgras

Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en Combi-Sportkooien zijn makkelijk te plaatsen op tegels, kunstgras , een rubber gietvloer, of een waterdoorlatende beton vloer.


            Foto: Prachtige Multifunctionele Sportkooi op een waterdoorlatende betonvloer.

Multifunctioneel d.w.z. meerdere sporten kunnen op een speelveld gespeeld worden , bijv.,voetbal, mini-tennis, basketbal, volleybal, hockey, handbal.  

Pannaworld houdt met de productie en uitvoering van ieder product rekening met duurzaamheid en veiligheid voor gebruikers. Indien U meer informatie wenst of iets met ons wilt delen neem dan even contact op.


Direct contact       06 - 21 26 46 66  of    info@pannaworld.nl

Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten