zondag 11 juni 2017

Pleinsport in Optima Forma

Pleinsport in Optima Forma

Pannaworld  levert pannavelden, pannakooien, voetbalkooien, sportkooien, combi-sportvelden, straatmeubilair, overkappingen, jongeren ontmoetingsplekken  (JOP's) en hangplekken voor straat-, plein-, schoolplein, campings,  park- en sportvelden.

Een plein met een pannaveld, pannakooi of een combi(natie) sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke ontmoetingsplaats zijn in onze samenleving. Wij houden daarom met de ontwikkeling van ons assortiment altijd rekening met de omwonenden.

De supreme serie pannavelden, pannakooien en combi(natie) sportkooien zijn geluidsarm uitgevoerd zodat ook omwonenden kunnen blijven genieten van onze sportvelden.
Uiteraard houden wij ook rekening met de eindgebruikers. Immers de veiligheid van de gebruikers staat voorop.

 Pannaworld 
Foto's: Supreme Pannakooi S - 300 ,  Pannakooi S-400 op strand zand.

Betaalbare  Pannavelden  Pannakooien Voetbalkooien

Samen met onze toeleveranciers brengen wij producten op de markt die een juiste verhouding hebben tussen kwaliteit en prijs.
Wij geven geen scherpste prijs garantie maar leveren een veilig en duurzaam top product voor een mes scherpe prijs. 

Duurzaam Veilig  Geluidsarm Vandalisme-bestendig

PannaWorld levert producten die gebruikt worden in de recreatie , sport, onderwijs en het openbare leven wij vinden het dan ook onze plicht om duurzaam te produceren en te leveren. Wij houden met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers.

Geluidsarm en Vandalisme bestendig.

Het type Supreme is geluidsarm uitgevoerd en zorgt ervoor dat omwonenden nauwelijks geluids-overlast ondervinden.  Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en worden met een officieel certificaat geleverd. Ook bij de samenstelling van het straat- en pleinmeubilair ligt de prioriteit op de duurzaamheid.

Dat vind u onder andere terug in het gebruik van kunststof en geslepen beton Parkbanken , solide duurzame producten die levenslang meegaan en in het geval van een kunststof Parkbank, na gebruik geregenereerd kunnen worden.

Multifunctionele Combi-Sportkooi Overkapping en Pleinmeubilair

 img_1767 
Foto's: Supreme Combi- Sportkooi H300, Boogkap voor fiets of bankjes.


Onze multifunctionele Sportkooien en Overkappingen zijn veelzijdig en kunnen op veel manieren gebruikt worden.
Op een sportveld kunnen meerdere sporten gespeeld worden . 
Wij leveren sportkooien in diverse uitvoeringen en afmetingen voor diverse sporten zoals: voetbal, panna, hockey, basketbal, volleybal,  handbal en tennis. 

Onze overkappingen zijn veelzijdig en worden gebruikt als hangplek, ontmoetingsplek voor ouderen, Jop's , rokerskappen , fietsstalling, droogloop, carports, afdak of berging.

Pannavelden Pannakooien Voetbalkooien  voor Junior en Senior

Alle pannavelden pannakooien voetbalkooien en combi-sportkooien kunnen wij leveren voor alle leeftijden, klein en groot.
Wij leveren aan campings, basisonderwijs, buurtverenigingen met kleinere ruimtes en jonge spelers . Maar ook aan Voortgezet- en Hoger onderwijs , ROC's, recreatieparken en sportverenigingen  met meer ruimte en oudere spelers(gebruikers)

 supreme_rubber_2  fullsizerender-sportwand-3-2
Foto's: Budget Pannaveld op rubber tegelvloer, Perfo-zitbanken met afvalbakken, 

Wij leveren ook kleinere sportkooien , zoals Pannavelden, Pannakooien, Combi(natie)Sportkooien met en zonder sportvloeren, van kropor (waterdoorlatend beton) , kunstgras , rubbertegels .  Een goede sportvloer komt het spel ten goede en kan blessureleed voorkomen.

Wilt U meer informatie, U heeft een idee of U wilt iets met ons delen ?    [phone]  of [email]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten