dinsdag 30 mei 2017

Creatief met multifunctionele Sportkooien.

Multifunctionele sportkooien, ook wel  Combi-Sportkooien genoemd, Pannavelden,  Pannakooien ,  Voetbalkooien , lenen zich bij uitstek voor het sportief en creatief ontwerp van een Sportief Plein.


Creatief omgaan met ruimtes op Schoolpleinen , Sportvelden, Campings, Dorpspleinen en trapvelden is niet moeilijk. Maar je moet buiten "de box" denken en niet alles "gek"    vinden. 


Van een klant uit België ontvingen wij een paar een mooie foto's. Een eeuwen oude eiken boom midden in een pas aangelegd  Junior Combi-Sportkooi. Een kunststof boombank rond deze boom en het plaatje was compleet. 
De Panna doeltjes aan de binnen zijde van de sportkooi en de basketbalborden  op de kopse kant naar buiten gericht.
Op een aangepast Pannaveld van 7.5 x 15 meter wordt om de boom gevoetbald , aan 2 kanten basketbal gespeeld , de oude boom blijft leven en zorgt voor de broodnodige schaduw, en rustpunt op het schoolplein.                     
                                                  Een paar foto's wil ik u niet onthouden.


  
foto's : Junior Combi - Sportkooi  aan iedere kopse kant  een doeltje 75  x 150 , en daarboven naar buiten gericht, een basketbalbord met ring op 255 cm, de eeuwen oude eikenboom pontificaal in het midden. Echt Belgisch maar het werkt.

Ook het onderstaande Pannaveld is geplaatst in België .  Alweer een goed idee , deze school heeft veel leerlingen die graag een balletje trappen. Het schoolplein stond al aardig vol . Om toch iedere leeftijdsgroep blij te maken, plaatste PannaWorld  op  72  m2 ,  3 aaneengesloten Pannavelden van 4 x 6 meter .


               foto's :  Een prachtige oplossing , 3  Pannavelden 4 x 6 meter hoogte 65 cm op totaal 72 m 2

Een mooi Zwembad wilde graag strand voetbal , maar wel zonder overlast voor overige gasten het strandje heeft men zelf aangelegd de rest doet PannaWorld.


         Foto's: Supreme Pannakooi  S 300 cm met afdek net, (geluidsarm) in de huiskleuren van het       Zwembad

Denk ook eens buiten "de box" en PannaWorld wil je er daarbij altijd met raad en daad terzijde staan en natuurlijk staan wij er ook voor de grotere Supreme Combi Sportkooien  Voetbalkooien hockey/basketbal/ voetbal/ mini-tennis. op Propor (waterdoorlatende beton) vloer, kunstgras of rubbertegels.

Wij  kunnen uw volledige plein , sportveld of schoolplein inrichten . 
Wij hebben een uitgekiend assortiment  straat en parkmeubilair,  overkappingen  voor jong en ouder.
Heeft u vragen of wilt U iets met ons delen, neem dan even  contact   op en onze adviseurs helpen u verder.

Wij zien u graag terug  bij een volgende Panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten