woensdag 12 april 2017

#Blog - Plein inrichting: Pannaveld of Sportkooi tot Overkapping

De inrichting van een plein, park, schoolplein of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld, een Voetbalkooi of een Combinatie-Sportkooi alleen. Om het schoon en netjes te houden heb je straat meubilair, zoals afvalbakken  nodig, misschien een mooie overkapping als JOP of Hangplek ?

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk. Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt.

Op openbare terreinen zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken.   Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven.
Het geluidsarm uitvoeren van een Multifunctionele Sportkooi   is ook geen probleem.

Foto: Prachtige Supreme multifunctionele Combi-Sportkooi met 2 Perfo-  banken

Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn. Verder bieden  onze overkappingen PannaLite en Budget  een mooie betaalbare oplossing bij slecht weer . Zoals al onze producten zijn ook deze overkappingen duurzaam ,veilig en vandalisme- arm. Ideaal voor (school)Pleinen, Sportvelden, Campings en recreatie parken.


Foto's:  Overkappingen Budget en Pannalite zijn behalve als fietsoverkapping ook als hangplek te gebruiken


Over onze Sportkooien , Combi-Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien en Voetbalkooien gaan wij in dit blog-item niet uitweiden, zoals al vermeld leveren wij alle Sportkooien type Supreme (veilig, duurzaam, vandalisme-arm en vooral geluidsarm)
Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld ; Junior Pannavelden, Pannakooien en Combi(natie) Sportkooi (basketbal en voetbal )


Foto's: Pannaveld op kunstgras, Supreme Combi-Sportkooi H 300 (junior)

Wij hopen dat wij U wederom een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten