donderdag 13 april 2017

#Blog - Multifunctionele Overkappingen

Onze Budget en PannaLite  Overkappingen zijn mooi, multifunctioneel en duurzaam.  Halfronde Overkappingen  met doorzicht, of met stalen wanden, bruikbaar als Fietsoverkapping, als Hangplek of JOP, met een Perfo Zit-bank en afvalbak. Ideaal in combinatie met een sportief Pannaveld of een fantastische Combi-Sportkooi.  

Schakelbaar met lengtes van 300 cm H.O.H. in een enkel kap en dubbelkaps uitvoering. Deze betaalbare overkappingen zijn door de vormgeving overal in de openbare ruimte toe te passen.
 De PannaLite  en de Budget passen prima in moderne stadscentra of op het bedrijfsterrein, maar ook op het schoolplein, de camping  en bij  sportverenigingen misstaan de PannaLite  en de Budget niet.

De overkapping Budget kan geleverd worden in een vandalisme-bestendige uitvoering , met  dak en zijwanden van staal-beplating. De Budget overkapping met stalen dak en wanden zijn bij uitstek geschikt om geplaatst te worden bij parken en pleinen niet of weinig toezicht is .

foto: fietsoverkapping (1 basisvak en 1 aanbouw vak)
De PannaLite heeft een totale hoogte van 226,5 cm, de vrije hoogte aan de voorzijde is 210 cm, de enkelzijdige uitvoering is diep 254 cm, de dubbelzijdige variant heeft een dak breedte van 346 cm. De vak lengte is 300 cm hart op hart spant met een dak overstek van 12,5 cm aan beide zijden.

Voor de PannaLite zijn prefab betonvoeten leverbaar van 45 cm hoog. Uiteraard kunnen wij ook de fundatie en montage verzorgen.
Foto: Grandioze Overkapping Budget, tijdloos, vandalisme-arm, hier uitgevoerd  met Stalen achterwand en Perfo-zitbank.
Zoals altijd mag U ervan uitgaan dat PannaWorld  een top product levert met oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.

Uiteraard leveren wij nog meer overkappingen en straat-en plein meubilair.

Indien U vragen heeft of iets wilt delen met ons, neem dan even contact  
overkapping_falco_lite_5
foto : Mooie overkapping PannaLite (dubbel) ideaal als fiets- overkapping of als ontmoetingsplek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten