vrijdag 21 april 2017

Junior Pannavelden, Pannakooien of Mini-Voetbalkooien

Een junior Pannaveld, Pannakooi, of  Mini-Voetbalkooi kan al geleverd worden  vanaf  2.5 x 5  of 4 x 6 meter.  Een junior Multifunctionele Combi-sportkooi heeft een minimale afmeting van 7.5 x 12.5 meter. In deze Sportkooi kunt u voetballen , basketballen en hockeyen. 
Deze sportkooien zijn prima geschikt voor het basisonderwijs , onderwijs en campings met minder ruimte. 

U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de beschikbare ruimte en het beoogde resultaat.
Wordt het veld bespeeld door maximaal 4 of 10 tot 12 personen ?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld al gauw een Voetbalkooi. En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Multifunctionele Combi-Sportkooi met afmetingen van minimaal 10 x 22 meter.

Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen PannaWorld levert type Supreme voor geluidemping tot 78/ 82 decibel.  

PleinSport in Optima Forma

Bij gebrek aan ruimte bijv. op schoolpleinen in het basisonderwijs leveren wij al  Junior Pannavelden  en  Junior Combi- Sportkooien van 2.5 x 5 meter of 4 x 6 meter, 

Uiteraard worden dan de hoogtes van de soccer- DSMatten , het basketbalbord /ring en de doelen aangepast.


foto: Prachtige junior Sportwand , 2 sporten op kleine ruimten
Plaatst U het Pannaveld of Sportveld op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? PannaWorld levert kunstgras traditioneel, Kropor (waterdoorlatend beton) of en  een rubberen Tegelvloer  met val demping van 2 cm dik.     Foto's:  Pannavelden in diverse afmetingen op kunstgras en op betontegels.

Sinds kort leveren wij een rubberen gietvloer "PlayFloor" een speciale rubber composiet wordt gebruikt die ook bij 2 cm een goede val demping heeft, zeker genoeg voor balspelen zoals Panna, Voetbal, of  Basketbal De vloer wordt naadloos opgeleverd.. is slijtvast en kan in veel kleuren geleverd worden.
"Play Floor" wordt met certificaat geleverd en wij kunnen een garantietermijn van 8 jaar geven, dus goed voor uw geldbuidel en super voor ons milieu. !


 Foto: Fantastische junior Combi-Sportkooi  een "aanwinst" voor elk schoolplein of Camping

Tot slot wil ik u uitnodigen om onze  site  te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Parkbanken, picknicktafels, Boombanken,  fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein, sportveld of camping met een mooie Parkbank en een nuttige boogoverkapping, als hangplek of jop.


                      PleinSport in Optima Forma


                                                                        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten