maandag 24 april 2017

#Aktie Sportkooien: Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi

Ook op kleine ruimten sportief bewegen ?  Pannaworld heeft daarvoor een uitgelezen programma Pannavelden, Pannakooien ,Voetbalkooien of Multifunctionele  Combi(natie) Sportkooien .Tot eind juli 2017  handteert Pannaworld  Actieprijzen  voor een Pannaveld, een Pannakooi of een Combi sportkooi  in afmetingen  zoals: 4 x 6,  5 x 7.5 , 5 x 10 meter.  

Foto's:  Junior Pannaveld en Jr Combinatie Wand basketbal en voetbal , Supreme Combi sportkooi S-300 (junior) op kropor beton (waterdoorlatend) 

U doet er echter goed aan om met onderstaande criteria rekening te houden en Pannaworld helpt U daarbij .Elk Pannaveld, Pannakooi,http://pannaworld.nl/productgroep/pannavelden/ Voetbalkooi, Sportkooi of Combi-sportveld is snel besteld en geleverd. U doet er echter goed aan om vooraf een juiste inschatting te maken van de kosten, de doelgroep, de situatie ter plaatse en het beoogde resultaat. Alle vragen kunt U zelf beantwoorden en bedenken maar ik geef U enkele aanknopingspunten:Wordt het veld bespeeld door maximaal 2 tot 10 personen?  Indien er meer spelers zijn wordt het Pannaveld  algauw een Voetbalkooi.  

En bij een combinatie van basketbal en voetbal een Multifunctioneel Combi-sportveld.Combi Sportkooien zijn populair bij het voortgezet onderwijs , basisonderwijs richt zich meer op Pannavelden ,  13 /14 jarige jeugd heeft nog niet veel  interesse in basketbal. Ligt het veld in een bewoonde wijk ? Dan is geluiddemping een vereiste om geluidsoverlast te voorkomen 

PannaWorld  levert type  Supreme  voor geluidemping tot 68/82  decibel. Deze serie sportkooien wordt met certificaat geleverd.

                                             Foto's: Pannavelden op rubbertegels , Pannakooi op kunstgras.
Plaatst U het Pannaveld of Sportveld op een reeds aanwezige tegelvloer of wilt u een meer luxe vloer? PannaWorld levert kunstgras traditioneel, kunstgras op foam, drainbeton (waterdoorlatend beton) merk KROPOR.

                                 Foto's : Supreme Combi-Sportkooien op Kropor Waterdoorlatend beton

                 Foto: Pannavelden groot en klein  een "aanwinst" voor elk schoolplein, Sportveld of Plein

Tot slot wil ik u uitnodigen om onze site te bezoeken want er is veel te zien waaronder; Pleinbanken, picknicktafels, fietsrekken en afvalbakken (wij houden het ook graag schoon).Voor de prijs hoeft u het NIET te laten !

U maakt uw panna /soccer ervaring compleet met de inrichting van uw plein of sportveld met een mooie Parkbank en een nuttige Overkapping (hangplek)


Wij zien u graag terug bij een volgende Panna,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten