zondag 19 maart 2017

Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of een Combi-Sportkooi bestellen ?

Een Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi of een Combi-Sportkooi  bestellen ? 
Voor sport en spel op plein , schoolplein, camping, recreatiepark of sportvereniging.

De keuzes zijn legio, net als de vele oppervlakte maten en uitvoeringen, om overlast te voorkomen worden veel Sportkooien Supreme uitgevoerd , d.w.z. geluidsarm, duurzaam, veilig en vandalisme bestendig. maar het blijft een veredelde vorm van het nog steeds populaire straatvoetbal en pleintjes voetbal.

Waar de jeugd vroeger uitgebreid kon sporten en recreeren op straat of op een trapveld, tegenwoordig is dat niet meer mogelijk, de reden intollerantie van omwonenden , geparkeerde auto’s en veel verkeer. En dat maakt sport en spel op straat levensgevaarlijk.
 
img_1697
Een mooi Supreme Pannaveld op een schoolplein
 Een Pannaveld is vaak de oplossing voor bovengenoemde problemen .Een Pannaveld is kleiner dan andere sportkooien omdat deze tak van voetbalsport (Panna) beoefend wordt met minder spelers, de baltechniek en snelheid van handelen is belangrijker dan sprinten, hardschieten en een mooi doelpunt. 
Een Pannaveld is echter bij uitstek geschikt als klein voetbalveld. Voor 3 tegen 3 tot 5 tegen 5 .
img_1941
Supreme Pannaveld op kunstgras, ideaal voor Camping of Sportclub
Dat betekent ook dat een Pannaveld of een  Pannakooi ook voor jongere kinderen een heerlijk sportveld is. Door de geringe afmetingen van het veld blijft het overzichtelijk en de jeugd kan het conditioneel goed behappen.

Voor de man of vrouw met de geldbuidel niet onbelangrijk het is echt betaalbaar. 

Wij geven  geen scherpste prijs garantie, maar PannaWorld levert wel absolute top kwaliteit en goede service voor een messcherpe prijs.
fullsizerender-19
Supreme Pannakooi met afdeknet, geplaatst op wit zand bij een zwembad 

Pannavelden , Pannakooien , Voetbalkooien en Multifunctionele (Combi-) Sportkooien  zijn makkelijk te plaatsen op beton tegels, asfalt, kunstgras , natuurgras, strandzand, rubber tegelvloer, of een waterdoorlatende beton vloer. 

Ook de populariteit van Basketbal groeit, de vraag naar onze Combi(natie) Sportkooien groeit met name in het voortgezet onderwijs , op campings en recreatie parken.
 
img_1767
Fantastische Combinatie Sportkooi Junior H300 Voetbal , Basketbal met mogelijkheden voor hockey en volleybal.
U kunt voor meer informatie op onze site kijken, bijv. voor uw pleininrichting, vloerkeuze en wilt iets vragen of delen met ons, aarzel dan niet en neem contact op Pannaworld.nl 

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.Geen opmerkingen:

Een reactie posten