vrijdag 10 maart 2017

Pannakooi, Pannaveld op betontegels of Sportvloer


Campings , recreatieparken , sportverenigingen maar ook schoolpleinen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en overheden, zoals gemeenten,  worden steeds vaker geconfronteerd met de moeilijke keuze in wel of geen sportvloeren in Sportkooien, zoals Pannakooien en Pannavelden.

Het is een luxe probleem omdat men steeds meer belang hecht aan comfort, spelplezier , veiligheid en duurzaamheid. Echt noodzakelijk is het niet , spelen op betontegels , wit zand , zand en natuurgras is door de eeuwen heen normaal geaccepteerd.

                                                                        Zo was het vroeger 

                                   
                                Foto:  Straat voetbal, lang geleden tegenwoordig onmogelijk 

Er zijn tegenwoordig  veel mogelijkheden om Sportvloeren te leveren , in dit blog item wil ik 3 sportvloeren toelichten

Waterdoorlatend beton "Kropor", Kunstgras en Rubber tegel vloeren.
Sportvloeren hebben de naam duur te zijn, dat was vroeger zo, maar tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, waterdoorlatend beton of  kunststof of rubber vloeren. Het is betaalbaar en veilig sporten op een mooie Sportvloer.

De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geƫvolueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch. Kunstgrasvelden worden al jaren gebruikt bij hockey , tennis en ook amateur-voetbal vaart er wel bij.
Wij graven  een cunet van ca. 30 cm , in dat cunet brengen wij 30- 35 cm wit zand aan. Daarboven komt een laag lava of een zware foam laag, met een druk verdelend doek . Indien nodig bij bijv. een  kleibodem  brengen wij nog drainage aan.  Nu wordt de kunstgrasmat aangebracht en in gestrooid met fijn wit zand .


                                    Foto: Wennen aan kunstgras .......het ruikt alleen anders ......

Voor kleinere oppervlakten, zoals Pannavelden, Pannakooien ,en Combinatie-Sportkooien heeft PannaWorld  een eenvoudiger oplossing . Op een verharde ondergrond bv. tegels ,beton, grind ,natuurgras of asfalt kunnen wij met behulp van een speciale foam  als fundatie, ook een perfecte kunstgrasmat  aanleggen.                                           Foto: Vloer voor  een Pannaveld met Kunstgras.

Waterdoorlatend Beton Kropor, op een zand en grindbed, is een duurzame en onderhoudsarme oplossing voor ultra-lang sportplezier onder alle weersomstandigheden.  
Wij verzorgen natuurlijk ook de coating en belijning voor de diverse sporten, vanzelfsprekend  "Coaten en Belijnen" wij ook uw bestaande Sportvloer.


                       Foto: Supreme Combi-Sportkooi op Kropor betonvloer met Coating en Belijning.


Foto: een prachtig Pannaveld op een schoolplein met rubber tegelvloer.

Heeft U vragen of wilt u iets met ons delen  neem dan even contact op.

GRAAG TOT ZIENS BIJ EEN VOLGENDE PANNA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten