maandag 13 maart 2017

#Blog - Jeugd in beweging……

Vooral in deze tijd is het belangrijk dat onze jeugd beweegt op de sportvereniging, maar ook op straat, park en op het schoolplein. Tegenwoordig heeft jeugd meer afleiding en zoekt vertier in games, computers, tablets, sociale media. Sportkooien zoals een Pannakooi, een Pannaveld of een Multifunctionele Sportkooi , kunnen dat tekort aan beweging compenseren.

Jaren geleden kon er nog voldoende “gespeeld” worden op “trapveldjes” op straat, of op een grasveldje.
Vandaag …..as we speak…. is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt. Gelukkig zijn er veel gemeentes, andere overheden en organisaties die voor speelplekken en sportveldjes zorgen.
 
fullsizerender-1
Foto: Een prachtige Supreme Combi Sportkooi H100 - 400, met Perfo zit-bankjes op kropor beton
Hierboven afgebeeld een mooie Combi(natie) Sportkooi, waar jong en ouder kunnen voetballen , basketballen dus gezond bewegen.   Onze maatschappij moet echt alles uit de “kast” halen om onze jeugd in beweging te brengen en gelukkig gebeurt dat ook, want met hulp van sponsors en vrijwilligers moeten wij de jeugd in staat stellen om te bewegen .

Ook op schoolpleinen, bij buurthuizen , recreatieparken en campings en openbare pleinen ,  met minder ruimte of minder budget,  kunnen kleinere Combi(natie)Sportkooien ,  Pannavelden en Pannakooien geplaatst worden.
 
721c8f84-060c-45bb-974c-d0fa705dae36
Foto: Supreme Pannaveld op schoolplein
 
Ook voor hockey maken wij mini hockeyvelden…..(aangepast aan de specifieke eisen van deze sport Hockey .
Pannavelden en Voetbalkooien kunnen geplaatst worden op diverse ondergrond, zoals kunstgras , beton, asfalt, tegels , rubber tegels, natuur gras, wit zand, water doorlatend beton.  De meest gebruikte ondergrond is de bestaande tegelvloer op uw plein of schoolplein.  en dat is natuurlijk ook de goedkoopste oplossing. Bij Voetbalverenigingen kunnen Sportkooien perfect geplaatst worden op natuurgras.
 
Pannaworld
Foto: Supreme Pannakooi H300 geplaatst bij een zwembad op witzand
Een gezonde, sportief ontwikkelde jeugd betekent in de toekomst minder criminaliteit, minder zorg
en een beter moraal met gezonde normen en waarden .
Pannaworld kan daar misschien bij helpen, kijk eens op onze site en zijn er nog vragen wij adviseren u graag !!

Wij zien u hoop ik terug bij een volgende PANNA ….

pannaveld-10-x-17-5
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten