zaterdag 18 februari 2017

Spelen dus beweging in Pannaveld, Pannakooi of Combi(natie)Sportkooi.

Spelend bewegen,  dat is noodzaak voor onze jeugd. Het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, alle gemeenten en bedrijven in  sport en recreatie zien de noodzaak daarvan in. Veel pleinen, trapveldjes en sportverenigingen kunnen in die behoefte voorzien. Ons assortiment Pannavelden Pannakooien en Combinatie-Sportkooien, sluit perfect aan bij die wensen en mogelijkheden.
De mogelijkheden zijn legio, voor panna en voetbal zijn er Sportkooien zoals Pannavelden , Pannakooien en Voetbalkooien. In Multifunctionele Sportkooien zoals Combi-Sportkooien kun je volop voetballen of hockeyen, handballen en/ of basketballen. Er zijn zelfs verenigingen die een verrijdbare volleybal- installatie of een mobiel tennisnet plaatsen.
pannakooi_supreme_4
Foto: Fantastische Pannakooi H300 , met en afdek net, geplaatst bij een openbaar zwembad, ondergrond strandzand
 
Een groot voordeel ook voor andere gebruikers van het schoolplein, het zwembad of de camping, de bal blijft in het spel , anderen hebben dus geen last meer van rondvliegende ballen. Veilig spelen voor de gebruiker maar ook voor toeschouwers, omstanders of passanten.
Kleinere ruimtes bevorderen bovendien de techniek , bal snelheid , en jeugd krijgt een beter lichaams- controle, dus beter evenwicht,   en  meer weerstand.
junior_pannaveld_4
foto: Compact mooi Pannaveld 5 x 10 meter op een klein schoolplein.
 
Deze Jr. Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien  zijn bij uitstek geschikt voor basisonderwijs, basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs, voetbalclubs en hockeyverenigingen. Bij voetbal kunnen F en E spelertjes veilig en ongestoord "ballen" en bij hockey komen de mini's en kabouters volop aan hun trekken. Het hoeft dus niet altijd groot en duur te zijn.
 
Wij leveren al Pannavelden vanaf 5 x 7.5 meter of 4 x 6 meter
 
img_0108
Foto: Pannaveld Budget afm. 4 x 6 en 5 x 7.5 meter geplaatst op trapveldje.
 
Pannaworld levert Pannaveldjes  met een hoogte van 200 cm en 100 cm . Indien hoger rondom hoger dan 200 cm  spreken wij van Pannakooien , vaak met een afdek net de kooi is dan geheel afgesloten.
 
 
Bij combinatie sportkooien (mini) wordt de hoogte van de basket aangepast, ca. 250 cm. Bij senioren dient de basket op 305 cm te hangen. Ook de afmetingen van het speelveld zijn aangepast.  Pannavelden en Combi Sportkooien zijn in  veel afmetingen te bestellen. 
 
 
fullsizerender
Foto: Prachtige Supreme Combi(natie) Sportkooi H300 op een Camping
 
Men kan ook kiezen voor voet/basketbal wand lengte 7.5 meter, hoogte 300 cm en 400 meter een zwaarder uitvoering met kokers van 80 x 40 x 2 mm.
img_1738-2
Foto : Supreme  junior Voetbal/basketbalwand H 300 cm , hoogte 400 cm ook leverbaar.
 
Er komt ook steeds meer vraag naar Sportkooien met geluiddemping ook dat behoort bij Pannaworld tot de mogelijkheden. Wij leveren dan een Pannaveld of Sportkooi af in onze  Supreme uitvoering . Dikwandige  kokerprofielen 60 x 40 en 80 x 40 mm , RVS-bevestigingen met rubbercomposiet op elke staanders en iedere maas 200 x 50 mm inpandig versleuteld met afdek strips.
Met name grotere kooien zoals Multifunctionele Sportkooien en  Voetbalkooien   produceren veel meer lawaai en dan moet e.e.a wel "geluidsarm" uitgevoerd worden .
 
Indien  U interesse heeft een een van onze producten of vragen heeft, neem dan even contact op met  www.pannaworld.nl  
 
Wij verzorgen ook uw totale  pleininrichting  met oa.  Straat-Parkmeubilair, Park / Pleinbanken en Overkappingen
 
                                                                                               Pleinsport in Optima Forma
 
Pannaworld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten