donderdag 2 februari 2017

#Blog - Sportveld verlichting voor Sportkooi

LED - Sportveld verlichting voor Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi(natie)  Sportkooien is betaalbaar en interessant . Voor veel Sportverenigingen, Sport en Recreatiehallen, Speelparadijsen, Campings een ideale uitbreiding.

Het  gebruik van deze verlichting , verlengt de sportieve gebruikstijd aanzienlijk . Omdat hoekpalen verhoogd als mast tot een hoogte van 7 meter bruikbaar zijn en graafwerkzaamheden deels in de opbouw van een Sportkooi verwerkt zijn , is de aanleg van Led- verlichting  betaalbaar !

5478539a-2449-4629-abd5-20eb9509b478


1905f6ad-88f7-44ca-b8bf-9e1f809ee9ea

Foto's: Voetbalkooi /Pannakooi verlicht met led/verlichting, Tennisbanen (multifunctioneel Sportkooi) , LED verlichtings- armatuur
.
 Bij de aanleg van de sportkooi worden de 4 hoekpalen vervangen door 4 masten met een hoogte van 4 tot 8 meter. De hoogte hangt af van de afmeting van het Pannaveld , Voetbalkooi of de Combi(natie) Sportkooi , hoe groter het veld, hoe hoger de mast . In de mast wordt een mast Electra kabel gespannen , onder in de mast een deurtje om koppeling en zekering aan te brengen.
Bovenop de mast een armatuur met 1 of meerdere lampen.
Daarna wordt rondom de sportkooi een geul gegraven voor de grondkabels , vanaf een punt een grondkabel naar de verdeelkast.
Indien u nieuw bouwt kunnen wij dit werk meenemen en blijft uw verlichting betaalbaar.

                               Want LED verlichting is zuinig . Meer info kunnen wij geven als                                 wij de afmeting van uw Pannaveld of Voetbalkooi kennen.


 Foto: Deze Combi-Sportkooi afmeting 7.5 x 15 meter, een solide mooie Sportkooi ook zonder verlichting

images

                      Mooie sfeer foto
Indien u vragen heeft of iets met ons wilt delen , dan graag even  contact  opnemen en wij zoeken samen met u naar de oplossing.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten