maandag 20 februari 2017

#Blog - Pannaveld of Pannakooi voordelig ?

Het grote voordeel van  Pannavelden, Pannakooien ten opzichte van bijv. een Cruijff-Court, een Voetbalkooi of een Multifunctionele Sportkooi (Combi-Sportkooi) zijn de afmetingen. 


En mede daardoor ook geschikt voor een lager budget. Pannavelden of Pannakooien zijn bijzonder geschikt en populair bij Campings, Voetbalverenigingen, Sportverenigingen,  het Voortgezet Onderwijs en Basisonderwijs,


Panna wat is dat eigenlijk ?
Die vraag krijgen wij regelmatig van "niet" voetballers, logisch niet iedereen voetbalt .
Panna is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, meisjes, jongens en ouderen, het is een voetbal-techniek uitgevoerd met een bal. Een speler probeert de bal tussen de benen van een tegenstander te schieten. In 1 vloeiende beweging zonder dat de ander deze bal aanraakt .
"Poorten" heette dat vroeger.... Men heeft niet veel ruimte nodig en omdat scoren in het doel minder belangrijk is, worden kleine goals gebruikt, afmeting 75 x 150 cm en 60 x 100 cm .

Foto's: Pannaveld op rubbertegelvloer en 3 Pannavelden in een blok
De bal blijft altijd in het spel.
Omdat er steeds minder ruimte komt voor onze jeugd om veilig te sporten en te spelen, worden deze Pannavelden en Pannakooien vaak gebruikt op Pleintjes, Schoolpleinen, Campings en Sportverenigingen . 
De ouderwetse Trapveldjes verdwijnen uit het straatbeeld en uit onze samenleving. De kleinste afmetingen van door ons geplaatste Pannavelden zijn 4 x 6 meter en 5 x 7.5 meter , op deze afmetingen kan nog prima 2 tegen 2 of 3 tegen 3 gespeeld worden. Andere afmetingen 5 x 10 meter, 7.5 x 15 meter,  6.5 x 12.5  meter. 
Het Pannaveld wordt vaak dus gebruikt als Mini- Voetbalveld .

Foto's: Junior Pannavelden op kunstgras en op een tegelvloer 
Foto: Mooie Supreme Pannakooi H300 met afdeknet op kunstgras
PannaWorld levert uiteraard ook alle Sportkooien op maat en volledig naar uw wens uitgevoerd. 

Pleinsport in Optima Forma
Indien u toch overlast verwacht, kies dan voor een Pannakooi met een afscherm net boven de Sportkooi. Ook de kleinere Pannavelden en Sportkooien leveren wij geluidsarm ( type Supreme

Foto: Fantastische Pannakooi H 300 met afdek net op strand zand
Pannavelden, Pannakooien en Sportkooien kunnen geplaatst worden op tegels, gras, kunstgras, beton, asflat en kunststof of rubber sportvloeren.

In deze gevallen denken wij aan een citaat van Johan  Cruijff....... "Laat jeugd spelen en sporten op beton of betontegels dat verhoogt de lichaamsbeheersing, baltechniek en verbetert de mentale weerbaarheid." .......  
Tot slot nog een mooie foto van, oorspronkelijk, een Voetbalkooi omgebouwd met Basketbalborden tot een multifunctionele Sportkooi.

Foto's: Multifunctionele Combi-Sportkooi 
Indien U vragen of ideeën heeft en wilt delen met ons,  neem dan ... contact ...op.

Het gehele jaar  hebben wij interessante acties die voor u voordeel opleveren en sportieve jeugd laat profiteren.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten