maandag 16 januari 2017

#Blog - Sportief bewegen doe je in een sportkooi

Sportief en Spelend bewegen doe je in een sportkooi

Voor ieder mens is beweging noodzaak en gezond, met name de hedendaagse jeugd beweegt niet of te weinig . Er zijn teveel activiteiten voor jongeren die met beweging en gezonde buitenlucht weinig te maken hebben . Naast de normale portie huiswerk zijn onze jongeren druk met gamen,  Whatsapp  , smartphone , tablets en sociale media . 
Sportief bewegen is dus pure noodzaak en niet alleen op het sportveld of een uurtje in de gym-zaal maar ook buiten op schoolplein, plein of park.

20 jaar geleden kon er nog voldoende "gespeeld" worden op "trapveldjes" en op straat, het enige probleem waren een paar gebroken ruiten, een boze buurman die de ballen lek prikte, en soms moest er hard gelopen worden om de politie te ontwijken. Vandaag .....as we speak.... is dat onmogelijk, het verkeer , regelgeving en onze tolerantie t.o.v. jeugd zorgen ervoor dat jeugd niet meer of weinig buiten onderneemt.

Gelukkig zijn er veel gemeentes, scholen, en sportverenigingen die voor speelplekken en sportveldjes zorgen in de vorm van Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, of Combi-sportkooien  
Onderstaande enkele mooie betaalbare voorbeelden in diverse gemeenten .

Foto's: Pannaveld, , Pannakooi (afgesloten met afdek NET), Combi-Sportkooi basketbal /voetbal

Enkele voorbeelden vindt op de site van Pannaworld . Voor scholen leveren wij tegenwoordig kleinere panna/ soccervelden met bijv. afmeting van 5 x 10 meter. Of een ovaal van ca.. 6 meter doorsnede. Ideaal ook voor verenigingen waar de jongste jeugd geen zin heeft in,...... 1.5 uur kijken naar voetballende ouderen ...Ook voor   hockey   maken wij mini hockeyvelden.....<aangepast aan de specifieke eisen van deze sport.Foto's: Pannaveld 10 x 5 m kunstgras, Pannaveld 3 pannavelden in een blok 72 m 2

Om aan alle milieuwetgeving en regelgeving omtrent geluidsoverlast te voldoen levert PannaWorld  alle typen Sportkooien ook geluiddempend, zodat er geen geluidsoverlast voor omwonenden en of buurtbewoners en passanten meer is. 
Ons merk Supreme zorgt dus voor ongestoord sportief sport en spel (Spelend Bewegen)

Op openbare terreinen, sportparken en meer afgelegen terreinen is geluiddemping minder noodzakelijk en is de aanschafprijs  aantrekkelijker.

Pannavelden, Combi-Sportkooien, Voetbalkooien kunnen geplaatst worden op tegels , kunstgras, rubbertegels, asfalt, beton of kropor waterdoorlatend beton

Daarover meer in een ander blog

Wilt u nu iets met ons delen of heeft u vragen neem dan  contact  op 

Wij zien u graag terug bij een volgende panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten