dinsdag 17 januari 2017

#Blog - Pleininrichting overkappingen en straatmeubilair

Een (school)plein  inrichten, met een overkapping als hangplek of als fietskap.  Een mooie kunststof  parkbank en afvalbak tot een solide sportkooi, dat is onze kracht .

PannaWorld levert oa.  pannavelden, voetbalkooien,  sportkooien, straatmeubilair, overkappingen, JOP's en hangplekken voor campings, straat-, plein-, park- en sportvelden.

Een plein met een geluidsarme Sportkooi is een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving. Een totaal inrichting van een plein of park met een mooie overkapping, afvalbakken voor de rommel en een paar onverwoestbare zit-banken zorgen voor veel uren onbezorgd recreëren

En in een eigentijdse  overkapping type "Soccer" of een Boog kap kan onze jeugd omkleden, rusten en ook schuilen als het regent,. 
Comfortabele banken met een picknicktafel zorgen ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een sportief (school)plein , waar jeugd veilig kan spelen en sporten. 

Pleinsport in Optima Forma


Foto's: Supreme Combi- Sportkooi, nostalgische zitbanken en bloembak en een tafeltennistafel.

Wij houden met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier maar zeker ook de veiligheid van de jeugd staat voorop.
Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur en waar mogelijk vandalisme bestendig gemaakt.

               
 Foto's:  Boogkap met achterwand van 2 mm staalbeplating. Deze overkapping met   perfo- bank is  uitermate geschikt als hangplek 

foto's :  Eigentijdse overkapping type Soccer, met veiligheidsglas (helder doorzichtig) met een perfo bank

Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op www.pannaworld.n of maak een afspraak met een van onze adviseurs . [phone]

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten