maandag 30 januari 2017

#Blog - Inrichten van Afvalbak, Pannaveld tot Parkbank

De inrichting van een (school)plein, park, camping of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld of een Combinatie-Sportkooi alleen. Om het schoon en netjes te houden heb je afvalbakken  nodig, een mooie kunststof zit-bank . 


Een prachtige duurzame overkapping als JOP of Hangplek,  eigentijdse solide overkapping die vandalisme arm is en bezoekers en passanten een droge plek geven om fijn te relaxen of uit te rusten na een fijne sportmiddag. Duurzame en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken.
                                                    foto:  vol kern kunststof banken (regeneraat )

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk. 
Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of passanten die de problemen veroorzaken.

                                           Foto:  vol kern kunststof bank met leuning UV- bestendig

Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven.
Het geluidsarm uitvoeren van een  Sportkooi   is ook geen probleem.
Alle andere producten van PannaWorld voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan materiaal dat bloot gesteld wordt aan weer en wind en intensief gebruikt wordt, zoals bijv.  Pannakooien en Combi-sportkooien.
Overkapping Budget met Perfo zit-bankje

Overkapping Budget met stalen achterwand.

Wij brengen een serie design geslepen beton elementen , als banken, bloembakken en picnicstes   op de markt die modern, strak maar vooral "ijzersterk"  zijn en ook bij intensief gebruik een ultra lange levensduur hebben. 
                                                                                           
                                           Top kwaliteit geslepen beton elementen  40 x 40 x 200 cm 

Over onze Sportkooien , Combi-Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien en Voetbalkooien gaan wij in dit blog-item niet teveel uitweiden, zoals al vermeld kunnen wij alle Sportkooien leveren in Supreme kwaliteit
                                                                                               
                             Foto: Een betaalbare combinatie supreme junior Combi-Sportkooi  H300 

Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld ; Junior Pannavelden, Pannakooien en Combi(natie) Sportkooi (basketbal en voetbal )                    
                                                                                             
     foto: Pannaveld op rubberen tegelvloer , een sieraad voor elk schoolplein of op elke camping.

Wij hopen dat wij U wederom een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.Geen opmerkingen:

Een reactie posten