maandag 23 januari 2017

#Blog - Het voordeel van een Multifuncionele sportkooi


Het grote voordeel van een Multifunctionele sportkooi 
Multifunctionele sportkooien , pannakooien, voetbalkooien en  pannavelden  hebben een ding gemeen, de jeugd moet veilig kunnen sporten bewegen

De investering voor een gemeente, school, scholengemeenschap, sportclub of camping is niet gering en die investering moet daarom optimaal renderen. Een multifunctionele sportkooi of zoals wij het noemen een Combi sportkooi, biedt de mogelijkheid om meerdere  populaire sporten in een sportkooi te beoefenen .
Voetbal, Basketbal, Volleybal, Hockey , Handbal , zijn bij uitstek geschikt om op een sportkooi te beoefenen. De sportaccommodatie wordt op deze manier optimaal gebruikt. 
De korte wanden worden voorzien van voetbaldoelen met daarboven een basketbalbord. speciaal voor het hockey kunnen er slaplanken geplaatst worden onderin de sportkooi. De afmetingen van de doelen passen wij aan voor panna/ voetbal, hockey , handbal.
In de langszijde kan men een volleybal  installatie plaatsen, die bij geen gebruik makkelijk opgeslagen kan worden (verrijdbaar).
                                

Foto's:  Combi-Sportvelden anders dan onze  
Pannavelden  en Pannakooien  zijn de voetbaldoelen aangepast en bij de bovenste foto doet een betonnen rand dienst als slagplank.(hockey)
Een veel gehoorde klacht is het lawaai van kaatsende ballen tegen het hekwerk. Pannaworld levert echter ons merk Supreme (geluidsarm), zodat het geluid tot 68 tot 76 Db wordt teruggebracht, dit is afhankelijk van het weer , sneeuw, regen en wind. 
Onze  Combi- sportkooi supreme court zorgt voor “geluidsarme” sportieve uren. Het "geluid van sport en spel "  kunnen en willen wij natuurlijk niet dempen.
De   vloeren  kunnen bestaan uit wit zand, tegels , kunstgras, waterdoorlatend beton, rubberen tegels, hieronder enkele foto’s met een link naar de betreffende pagina's.

                          
Foto's : 2 multifunctionele Supreme  sportkooien in combinatie met tafeltennis en pannaveld beide sportkooien op een Kropor betonvloer.
De mogelijkheden zijn legio en wij leveren standaard uitvoeringen maar ook maatwerk . Een plein of sportveld bestaat niet alleen uit een sportkooi, wij leveren u ook de inrichting zoals  overkappingen  en straat /park meubilair.
Wilt U iets vragen of met ons delen, neem dan gerust even   contact op 
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten