donderdag 10 november 2016

#Blog - Het "kloppend" hart PannaWorld

PannaWorld produceert en levert een compleet programma Sportproducten zoals Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en  Combi(natie) Sportkooien , Sportkooien, Voetbaldoelen , Hockeydoelen en producten voor alle buitensporten aan gemeenten, onderwijs, campings, sportverenigingen, hoveniers en aannemers. (zie onderstaande afbeeldingen en de foto´s)     

  

   

Foto's: Het "kloppend hart", kantoren verkoop en financiële administratie in Zwolle, fabriekshallen in Roemenië.

PannaWorld produceert en levert een compleet programma Sportproducten zoals Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi(natie) Sportkooien, Voetbaldoelen , Hockeydoelen en producten voor alle buitensporten aan gemeenten, onderwijs, campings, sport-verenigingen, hoveniers en aannemers.

Deze producten zijn bij uitstek geschikt voor pleinen, schoolpleinen , sportparken en trapveldjes. Om het assortiment compleet te maken leveren wij ook de "aankleding"  van uw plein of sportpark, zoals;  Overkappingen voor fietsen of als Hangplek . Straat/Plein meubilair zoals ; park/plein banken , afvalbakken , hekwerken, fietsstandaards en fietsrekken.

Pleinsport in Optima Forma.Foto's: Fabrieken in Stadskanaal en Roemenië, transport en voorraad van Soccer/Dubbelstaafmat in diverse maten.

De fabriek in Roemenië verzorgd de serieproductie van onderdelen, Straatmeubilair, Parkbanken, Voetbaldoelen van aluminium en staal. De assemblage en montage van Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en Combi(natie) Sportkooien wordt exclusief voor Pannaworld door Hoving Hekwerken in Stadskanaal uitgevoerd.

                                       
PannaWorld maakt duurzame en vooral veilige producten, met ultralange levensduur, vooral bij de afwerking van producten en montage daarvan, houden wij rekening met de gebruikers. Sportende en spelende jeugd, moet ongehinderd en veilig kunnen bewegen, spelen en sporten.


                                                             
foto's : Foto's: Gecertificeerde lassers , bankwerkers en monteurs  werken een veilig fantastisch eindproduct.  Foto's: Gecertificeerde lassers , bankwerkers en monteurs  werken een veilig fantastisch eindproduct.


      
Foto's :supreme Combi(natie)Sportkooi met tafeltennistafel en pannaveldje , banken en inrichting geplaatst op kropor beton.

Wij hopen dat wij u een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden, indien nog vragen heeft kijk dan even op www.pannaworld.nl

Wij zien u graag terug bij een volgende PannaGeen opmerkingen:

Een reactie posten