maandag 24 oktober 2016

Multifunctioneel in Sport en Pleininrichting

Om een sportief plein met sportkooi en inrichting het schoon en netjes te houden ig, zoals mooie, duurzame Afvalbakken en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken. 
Oud en jong zitten graag droog en relaxed in een stevige overkapping,  droog veilig en vooral rustig namen genoeg , droogloop, hangplek , jongeren -ontmoetings plaats (JOP) , of je noemt het gewoon een overkapping voor de fiets.
Foto's : overkappingen als hangplek , JOP en  een fiets boogkap met fietsrek.

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Pannakooien,   Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk.
Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken. Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven

Onderstaande een paar foto's van onze Supreme serie Junior  Combi-Sportkooien , waarin geluidsarm zonder overlast , gevoetbald , gehockeyd, gebasketbald, gevolleybald kan worden.
foto's: Combi sportkooien , Multifunctionele Sportkooien  waar iedereen blij van wordt. Deze zijn gebouwd op kropor Waterdoorlatend beton.

Wij brengen een serie design Park en Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn.
Ons assortiment beton meubelen en de vol kern kunststof banken zijn vandalisme arm , duurzaam,  het is een regenraat dus goed voor de natuur en onze milieu.


Foto's: Zware metalen banken en picnicksets met geperforeerde zitting en tafelblad

Foto's: Design zitbanken, met en zonder leuning,  granulaat vol kern composiet kunststof , volledig te recyclen dus Oersterk en Duurzaam                                       Foto's: zware gladde geschuurde betonbanken elementen 45 x40 x 200!

                                                                Voor meer info  www.pannaworld.nl   


PleinSport in Optima FormaGeen opmerkingen:

Een reactie posten