woensdag 12 oktober 2016

#Blog - Verlichting voor Pannaveld, Pannakooi, Sportkooi, Hockeycourt of een Padelcourt.

#Blog - Verlichting voor Pannaveld, Pannakooi, Sportkooi, Hockeycourt of een Padelcourt.

LED - Sportveld verlichting voor Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien, en Combi(natie)  Sportkooien is betaalbaar en interessant . Voor veel Sportverenigingen, Sport en Recreatiehallen, Speelparadijsen, Campings, Recreatieparken  een ideale uitbreiding.


Het  gebruik van deze verlichting , verlengt de sportieve gebruikstijd aanzienlijk . Omdat hoekpalen verhoogd als mast tot een hoogte van 7 meter bruikbaar zijn en graafwerkzaamheden deels in de opbouw van een Sportkooi of Padelcourt verwerkt zijn , is de aanleg van Led- verlichtingbetaalbaar!
Foto's: Voetbalkooi /Pannaveld verlicht met led/verlichting, Padelcourts (multifunctioneel Sportkooi)

Naast Betaalbaar  moet elke oplossing bij PannaWorld  Veilig en Duurzaam zijn.
Dus het techno gedeelte , de directe aansluiting op het lichtnet wordt bij ons altijd  door gecertificeerde elktro monteurs uitgevoerd.
Bij de aanleg van de sportkooi worden de 4 hoekpalen vervangen door 4 masten met een hoogte van 4 tot 8 meter. De hoogte hangt af van de afmeting van het Pannaveld of de Voetbalkooi , hoe groter de Sportkooi, hoe hoger de mast . In de mast wordt een mast Electra kabel gespannen , onder in de mast een deur om koppelingen en zekeringen en beveiligging aan te brengen .

Foto's: Bovenop de mast een armatuur met 1 of meerdere lampen.

Daarna wordt rondom de sportkooi een geul gegraven voor de grondkabels , vanaf een punt een grondkabel naar de verdeelkast. indien u nieuwbouw pleegt  kunnen wij dit werk meenemen en blijft uw verlichting en houdt u de kosten in de hand.
                                                  LED verlichting is zuinig  en duurzaam


               Meer info kunnen wij geven als wij de afmeting van uw pannaveld of Sportkooi  kennen.

                                                                   
                   
Foto's: Niet alle Combi Sportkooien, Voetbalkooien en  Pannakooien hebben verlichting.Foto's: Overkappingen als Hangplek, beton banken en beton boombanken. De complete inrichting   van uw Plein , Schoolplein of Sportvelden

Indien u vragen heeft dan graag even  contact  opnemen en wij zoeken samen met u naar de oplossing.

PleinSport in Optima Forma


Geen opmerkingen:

Een reactie posten