zondag 4 september 2016

#Blog - PleinSport in Optima Forma

PleinSport veilig en zonder overlast. (Sport en spel) op pleinen, schoolpleinen en sportvelden worden veilig, duurzaam en geluidsarm gemaakt door o.a.. onze supreme uitvoeringen. Sportkooien zoals Pannavelden , Pannakooien , Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien  leveren wij Supreme 

Veiligheid : sporters blijven binnen de afscheiding en met name jongeren rennen niet meer achter ballen aan , de bal blijft bijna altijd in het speelveld.  De sportkooi en Pannakooien worden met een afdeknet als afgesloten.  Andere gebruikers van het plein hebben geen last meer van de rondvliegende voetbal of de basketbal.

Duurzaam: top kwaliteit van materiaal fabricage en montage zorgen voor ultra lange levensduur, PannaWorld houdt de verhouding prijs/ product goed in evenwicht. Wij houden het betaalbaar. 


Foto's: Combi(natie) Sportkooi 400 Supreme 

Supreme@  Alle bevestigingen RVS op alle staanders 60x40x2 mm , 80x40x2 mm met elke maas 50 x200 mm , voorzien van een composiet rubber bevestiging, versteuteld aan de binnen zijde met een massief stalen afdekstrip.

Geen Overlast vanwege het geluid van kaatsende ballen, kletterend metaal op metaal. geluiddemping 74 tot 87 Db
De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!! Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, uiteraard met certificaat
Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden , bijv. sneeuw, ijzel, wind, regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt. Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk.
Foto's: Supreme Combi(natie) Sportkooi300  en pannakooi 300 met afdeknet

foto's: betaalbare Pannavelden type Budget 


foto's :Pannaveld Supreme 

Een mooie parkbank van geperforeerd metaal of van zwaar uitgevoerde banken van regeneraat kunststof, een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportveld tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .
                             
                                       

                                                   foto's:  Overkapping als hangplek 

Indien u een probleem of een idee heeft, aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs. www.pannaworld.nl en wij helpen u indien mogelijk verder.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten