woensdag 14 september 2016

#Blog - Decoratief en Functioneel

"Decoratief en functioneel "  en dat geldt ook voor onze Pannakooien , Pannavelden Voetbalkooien en Combi/Sportkooien. 

In combinatie met onze Perfo Parkbanken, de serie Parkbanken van gerecycled kunststof  of onze betonmeubelen zorgen deze producten voor fantastische inrichting  van uw plein. 
                                  Foto  Supreme Combi Sportkooi 400 cm met bank , bloembak en tafeltennistafel

Bij Sportkooien zoals Pannavelden proberen wij d.m.v. aanbrengen van hoogte verschil in de wanden van het "Strafkamp effect" met hoge wanden van 400 cm en meer te omzeilen. Dit geeft een mooi effect en scheelt enorm in de aanschaf. Indien er geen hoogte verschil in wanden mogelijk is, bij afsluitbare voetbalkooien of Pannakooien  verdwijnt de pannakooi dmv kleur in de omgeving.                                                      Foto  Hoogte verschil in achterwand en zijwand

                  
                                          foto Pannakooi H 300  geplaatst bij blinde muur een vijver aan 2 kanten

Decoratief en functioneel onze serie Parkbanken  met en zonder leuning vervaardigd van gerecycled Kunststof , premium vol-kern materiaal mooi design, duurzaam en goed voor ons milieu. In een volgend leven kan het weer gewoon gerecycled worden. Ideaal voor schoolplein , plein, sportveld onverwoestbaar met een ultra lange levensduur.
                                       
                     
                                                          foto kunststof park-pleinbank zonder leuning

Decoratief en functioneel onze Betonbanken in alle afmetingen met en zonder curven, een standaard beton 45 x40 x2000 mm , glad en strak afwerkt, de hoeken en kanten afgevlakt. Te gebruiken als bank naast een sportkooi , bank op plein of schoolplein en met gebogen elementen maakt u zandbakken, bloembakken, looppaden, Picknicksets etc.  Duurzaam, vandalisme arm.

   
                     
                  Foto , Betonbanken als zitbank naast Sportkooi, betonelementen t.b.v. Picknickset,  Bloembakken.

Decoratief en functioneel
Sportkooien , Pannavelden en Combi-Sportkooien kunnen door het aanbrengen van hoogte verschil in de wanden aantrekkelijk voor de omgeving gemaakt worden. De zijwanden kunnen van 300 of 400 cm naar 100 cm. Dit geeft het geheel meer "Smoel" en u kijkt niet tegen een "Strafkamp" aan. Door Poeder coaten kunnen wij de kleur aanpassen een gegeven is,dat de kleuren zwart en donkergroen "verdwijnen" in de omgeving.


                       

                                         Foto's: Combi Sportkooi Supreme 100 met laag hekwerk en perfo Bank.

Decoratief en functioneel
Bovengenoemde mogelijkheden worden veel in het onderwijs en met name bij scholengemeenschappen gebruikt. Wanneer er echter minder ruimte is zoals bijv. in het basisonderwijs dan hebben wij onze junior Pannavelden en junior Sportkooien. Het straat en plein meubilair  hoeft echter niet aangepast te worden.

           

                                 Foto Junior Combi-Sportkooi 300   afmeting 6,5 x12,5 meter , 

                                                              een aanwinst voor elke basisschool.

Twijfelt U nog of heeft U vragen neem dan even contact op met www.pannaworld.nl

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten