zaterdag 20 augustus 2016

Blog - Pannaveld Pannakooi Sportkooi met Certificaat

Pannaveld, voetbalkooi & combi-sportkooi met geluidsarm Certificaat

Sportkooien zoals pannavelden, pannakooien, voetbalkooien en combinatie sportkooien, leveren wij in de SUPREME uitvoering d.w.z. geluidsarm uitgevoerd met geluiddempende staanders. Een pannaveld, padelcourt of sportkooi dat geluidsarm is en geen overlast veroorzaakt bij omwonenden of andere sporters. 

De constructie van de hekwerken en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen uitgevoerd met geluiddempend composiet van rubber en kunststof, een bijzondere legering.
Pannakooi kunstgras


Pannaveld 


foto's:  Supreme Pannavelden  

Pannavelden op beton tegels en Pannakooi met afdeknet op kunstgras , 
                                          Het schoolplein en de jeugd zijn de winnaars 

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft ! 
Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.  

Dit geluiddempend systeem "Supreme" voeren wij in de Benelux, Bonaire en Curacao uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 15 meter van het Pannaveld of het Multifunctionele Sportveld het geluid nog slechts 68 tot 81 db is. 
Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden, bv. sneeuw, ijzel, wind en/of regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt.  
Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk. Omwonenden hebben geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal!

                                                    foto's: Combi(natie) Sportkooien

PleinSport in Optima Forma

Onze hangplekken, JOP's en meubelen zorgen voor een fijne sfeer op ieder schoolplein of sportveld. Indien u een probleem heeft of een idee heeft, aarzel dan niet en neem contact  op met een van onze adviseursWij zien u graag terug bij een volgende Panna.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten