zondag 17 juli 2016

#Blog - Supreme Sportkooi /Pannaveld maar geen namaak

Supreme staat voor duurzaam, geluidsarm, veilig kortom een top product Sportkooien en Pannavelden van PannaWorld, die ook uitsluitend door ons verkocht worden . Er is een bedrijf in Nederland die ook deze naam Supreme met "foute foto's " gebruikt . Hoedt U dus voor namaak.

Sportkooien zoals Pannavelden , Pannakooien , Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien leveren wij in de Supreme uitvoering, d.w.z. geluidsarm uitgevoerd :
Met speciale staanders 80 x 40 of 60 x 40 mm , een RVS bevestiging met composiet rubberbumper  op elke staander en iedere maas 50 x 200 cm , inpandig versleuteld , en geborgd door een zware metaal strip 1.8x 20 mm .
Dit alleen is uw garantie voor geluidsarm veilig duurzaam en onbezorgd  Spelplezier.

20150515_092818_resized hekwerk2 IMG_3597 FullSizeRender Supreme staander
Foto's: Supreme staanders 80 x 40 x 2 mm en 40 x 60 x 2 mm , met een stevige duurzame massief stalen borgstrip.

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !!! Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.

Voor dit geluiddempend systeem "Supreme" hebben wij in de BENELUX , uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 10 meter van het  Pannaveld  of het Multifunctionele Sportveld het geluid nog slechts 72 tot 86 Db  is .

Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden , bijv. sneeuw, ijzel, wind, regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt. Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk. Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal !

IMG_0806 combi sportkooi beton bakhuizen2 (2) IMG_1767
Foto's:  Combi(natie) Sportkooien   en Voetbalkooien  Supreme , geluidsarm uitgevoerd .

pannaveld 10 x 17.5 junior pannaveld 4 x6 FullSizeRender
FullSizeRender (16) Sportkooi afdeknet 20160407_145548 FullSizeRender
Foto's : Supreme  junior Sportkooien en Pannavelden , Pannakooien en combi-Sportkooien.

Een mooie stijlvolle  design Parkbank  en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportveld tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .......

 IMG_0734 perfo bankje dille beton zittingen schooltuin

Foto's: Design Parkbanken , tijdloos en functioneel, van volkern kunststof  of zwaar geslepen beton,  duurzaam en vandaal bestendig.
 
Indien u een probleem heeft of een idee heeft,  aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs.  contact..........

 Wij zien u graag terug bij een volgende  Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten