woensdag 6 juli 2016

#Blog - Plein Inrichting een overkapping als hangplek bij een sportkooi ??

De ideale Inrichting , een Overkapping als fietsberging, of als Hangplek met een onverwoestbare Parkbank , lekker chillen bij een Sportkooi of even rusten na het voetbal of basketbal , bij een Pannakooi  (Voetbalkooi) of een Combi(natie) Sportkooi.

Ja, Het dorpsplein, het schoolplein en stadsbeeld zijn danig veranderd .

Het was vroeger niet belangrijk dat jeugd overdekt kon recreëren op straat en plein. Er werd buiten gespeeld en gevoetbald, dat was dichtbij huis en als het regende ging je gewoon naar huis.
In deze tijd bevinden de trapvelden en pleintjes met een  Pannaveld  of een Voetbalkooi zich vaak  niet meer dichtbij huis.  Onze jeugd wil steeds meer comfort wenst en  een  is dan ook geen  luxe meer.
Ook op onze fiets zijn wij zuinig en die staat ook graag netjes ,veilig en droog.
                                            Foto's fietsenstalling, Fietsoverkapping op een dorpsplein of schoolplein.

U ziet het !  met  mogelijkheden voor jongeren en of ouderen om rustig , overdekt te kunnen praten, rusten kortom recreëren. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar een overkapping als JOP of Hangplek  compleet met parkbanken  en afvalbakken. en dat niet alleen door en voor jongeren !!

Ook ouderen zitten graag bij elkaar op een overdekte senioren Hangplek. De ervaring leert dat wanneer gebruikers mee mogen praten bij de aanschaf , en dus mede beslissen over uitvoering  en het model, het vandalisme achterwege blijft !!  Al deze overkappingen zijn deels of geheel doorzichtig ,dus enig toezicht is gegarandeerd


Foto's: Fietsboogkap ( ook als jop of hangplek ) , 

Boogdak (kap) http://pannaworld.nl/webwinkel/overkappingen,  geschakelde Boogkappen met stalen achterwand of polycarbonaat . 
Al deze overkappingen zijn uitgevoerd met polycabonaatplaten (het dak ) of staal plaaten voor vandalisme preventie.  De Socceroverkapping (Cabines) heeft veiligheidsglas. Omdat de overkappingen doorzichtig zijn en niet afsluitbaar neemt ook de veiligheid toe en gaat vandalisme tegen.Foto's: Parkbanken vol kern kunststof of zwaar geschuurd premium beton , banken en bloembakken

Pleinsport in Optima Forma

Klein maar veelzijdig zijn onze junior Combi(natie) Sportkooien , op een speelveld kunnen meerdere sporten gespeeld worden , bijv. hockey, voetbal, panna, basketbal,  handbal , zit- voetbal, in Vlaanderen - België , Mini-voetbal . Ideaal dus voor kleine ruimtes, zoals kleinere campings, schoolpleinen , dorpshuizen, sportvelden , trapvelden.   In Vlaanderen - België , Minivoetbal 


                                    Foto's: Pannavelden , jr. Combi-Sportkooien, Pannakooien met afdeknet.


                      Foto's: Supreme Combi(natie) Sportkooien  diverse afmetingen op kropor beton

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij de inrichting van uw Sportief Plein of schoolplein , indien u interesse heeft schroom dan niet en meen  contact  op, wij komen graag samen met U tot een oplossing of een mooi resultaat.
Wij zien u graag terug bij een volgende Panna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten