maandag 16 mei 2016

#Blog - Sportvloeren voor Sportkooien wel of niet ??

Bij veel nieuwe Sportkooien wordt een  sportvloer van waterdoorlatend beton , Kropor  of een  kunstgrasmat  gebruikt.  o.a. Pannavelden, Pannakooien, Voetbalkooien en multifunctionele Sportkooien, Padelbanen , zijn bij uitstek geschikt en betaalbaar om een relatief kleine Sportvloer aan te leggen.

Een Sportvloer van water doorlatend beton, zorgt ervoor dat uw Sportkooi bij bijna onder alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Dus optimaal sportief gebruik en duurzaam. Weinig onderhoud en een ultralange levensduur

Een kunstgrasmat is aantrekkelijk voor veel sporten, het is een ondergrond die prettig bespeelbaar is, met uitstekende spel eigenschappen voor bijv.  Voetbal, Hockey, Tennis , Padel , Basketbal . Wij geven u wat voorbeelden.

Voor het aanbrengen van een 'KROPOR Beton' ondergrond hanteren wij de volgende volgorde:
We  beginnen met het uitgraven van de cunet en het aanbrengen van eventueel noodzakelijke drainage. Hierop wordt een zandpakket ca. 30 cm aangebracht die wordt . 

Na het aanbrengen van de hoekprofielen , wordt het zandpakket uitgevlakt en kan de grindlaag 5 cm worden aangebracht.
Op de grindlaag wordt 8 cm KROPOR beton mix gestort die wordt afgewerkt met composiet dilatatievoegen om uitzetting en krimp van de KROPOR beton vloer op te vangen. 

Na het uitharden van het beton (drainbeton) en de dilatatievoegen wordt er een speciale PU primer coating aangebracht. Op deze primer laag wordt de kleurcoating aangebracht. Tot slot brengen wij de sport belijning en antislip laag aan. Er zijn veel kleuren leverbaar bijv. groen , rood, blauw wit, geel.

KroPor zijaanzicht waterdoorlatende playground Kropor Playground zuivervlak afwerken IMG_1529
IMG_1108 IMG_1528 opbouw_banen
Foto's : Opbouw Kropor beton Sportvloer. Combi Sportkooi met een Kropor vloer, Coating Kropor vloeren diverse kleuren.

Kunstgras
Kunstgras had de naam dat het duur was, dat was vroeger zo maar, tegenwoordig zijn er ook andere mogelijkheden om toch te genieten van kunstgras, want daar is geen misverstand over ....het is heerlijk sporten op kunstgras .
De traditionele kunstgrasmat is door de jaren heen geëvolueerd ......Het is sterk, duurzaam en het spelplezier is gewoon fantastisch, met de opbouw ga ik u niet vermoeien , kunt ook even kijken Lees meer........

IMG_0178 IMG_0347 DSCN2459
Combi sportkooi kunstgras en net images (1) Pannaveld Kunstgras 5
Foto's :  Voetbalkooien, Pannakooien,  Pannavelden,  Padelcourts op kunstgras in diverse afmetingen.

Kunstgras en water doorlatend beton kennen wij natuurlijk vroeger vanuit het tennis, tegenwoordig is het voor leverancier ook aantrekkelijk om kleine afmetingen te maken zoals een Pannaveld van 5 x10 meter , 7.5 x 15 meter, 10 x 15 meter. Onderstaand nog enkele afbeeldingen van Sportvloeren, die wij i.s.m. met Tennistotaal maken

IMG_0350 Combi sportkooi op kroporbeton FullSizeRender 1
FullSizeRender voetbalkooi op kunstgras IMG_1587 IMG_1613
Foto's: Pannavelden en Voetbalkooien op kunstgras, Combi(natie) Sportkooien (multifunctioneel) op Kropor Betonvloer.

Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw  Sportief plein,schoolplein, of sportveld, want wij leveren ook straat/plein meubilair, overkappingen voor fiets maar ook als hangplek, of gewoon een mooie beton-bank of een mooi zware kunststof parkbank .

Indien U iets mist of vragen heeft neem dan even contact op met www.pannaworld.nl   en wij helpen U graag verder.

Wij zien U graag terug bij een volgende Panna......

images pop (1)popGeen opmerkingen:

Een reactie posten