vrijdag 6 januari 2017

#Blog - Pannaveld Voetbalkooi Combi-Sportkooi veilig en geen overlast.

Pannaveld Pannakooi Voetbalkooi of Combi-Sportkooi type Supreme met een veilig afdek net, ideaal voor een plein in een woonwijk of een pro-actief schoolplein . Sportieve ontspanning voor spelers en veilig voor omwonenden, mede spelers, en passanten.

Geluidsarm 
Supreme  Soccer/dubbelstaafmatten  zijn zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale RVS bevestigingsmiddelen uitgevoerd met geluiddempend rubber met een bijzondere legering met kunststof (zie afbeelding)
Elke maas 50 x 200 mm van de Soccermat worden bevestigd aan de staander 40 x 60 x 1.88 mm en 40 x 80 x 1.88 mm , met een RVS bevestiging inpandig met een rubber composiet versleuteld en al deze bevestigingen worden afgedekt met een zwaar metalen strip 20 x2 mm 

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft ! De RVS bevestiging  is UV. bestendig en geproduceerd voor intensief  jarenlang gebruik .

Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit zware kokers en buisprofielen, die volbad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze. Alle bevestigingsmateriaal is RVS of verzinkt, wij gebruiken breek-bouten en moeren om vandalisme tegen te gaan.

Veilig onbezorgd spelen en sporten
Wij kunnen de Sportkooien , zoals Pannakooien , Voetbalkooien en Combi-sportkooien uitvoeren met een stevig polypropyleen afdek net maaswijdte 100 x 100 mm . Het voordeel voor de spelers is dat het spel ongestoord door kan gaan , en omstaanders en toeschouwers hebben absoluut geen last van rond vliegende ballen. 
De sportkooien kunnen met net uitgevoerd worden bij een minimale hoogte van 200 cm ( voor de aller kleinstenFoto's:  Supreme  Sportkooien met afdek net, op zand,  op gras en kropor beton , hoogte 400 cm en 300 cm

Ideaal dus voor plaatsing van deze sportkooien in een druk bewoonde woonwijk, een druk sportpark , een mooie camping of een intensief bespeeld Schoolplein.
Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal, rond vliegende ballen en  uw ruiten blijven heel.
                                                           Veilig en onbezorgd spelen en sporten                     Foto's:  Supreme Sportkooien  zoals Pannakooien H300 en H400,   Speedsoccer, Voetbalkooien .

                                                                                                

                                                            Foto's: Combinatie-Sportkooi H 400 supreme

                                                                                                         


                                          Foto's : supreme pannavelden op elk (school)plein een lust voor het oog  

Een mooie stijlvolle bank en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld of deze Sportkooi tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving

....... PleinSport in Optima Forma.......

Indien U vragen heeft of informatie wilt kunt u contact opnemen.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna


Geen opmerkingen:

Een reactie posten