woensdag 11 mei 2016

#Blog - Inrichting van Parkbank tot Sportkooi multifunctioneel

De inrichting van een plein, park, schoolplein of sportpark houdt niet op bij het plaatsen van een Pannaveld, Voetbalkooi of een MultiCulti Sportkooi alleen. Om het schoon en netjes te houden heb je straatmeubilair  nodig, zoals  een mooie, duurzame overkapping als JOP of Hangplek, Afvalbakken  en duurzame en vandalisme bestendige Park/Plein-banken mogen niet ontbreken.

Belangrijk is de constructie, afwerking, conservering en de duurzaamheid van al deze producten. Overkappingen, Pannakooien, Sportkooien, Pannavelden, Voetbaldoelen, Zitbanken en Afvalbakken staan in weer en wind en dat is in ons klimaat niet altijd even makkelijk.
Daar komt bij dat bij intensief gebruik door jeugd helaas nogal eens vandalisme voorkomt. Op openbaar terrein zijn het meestal niet de gebruikers maar toeschouwers of anderen die de problemen veroorzaken. Aan PannaWorld de taak om producten te leveren die sterk genoeg zijn om e.e.a. te overleven

Onderstaande een paar foto's van onze Supreme serie Combi-Sportkooien , waarin geluidsarm zonder overlast , gevoetbald , gehockeyd, gebasketbald, gevolleybald kan worden.

bakhuizen2 (2) omni sportkooi op kropor IMG_1528
foto's: Combi sportkooien , Multifunctionele Sportkooien waar iedereen blij van wordt. Deze zijn gebouwd op kropor Waterdoorlatend beton.

Wij brengen een serie design Park/Pleinbanken op de markt die modern, strak maar vooral IJzersterk zijn.
Ons assortiment beton meubelen en de vol kern kunststof banken zijn vandalisme arm , duurzaam,  het is een regenraat dus goed voor de natuur en onze milieu.

IMG_0590  Picknickset Robuust outdoor_Eigen gekozen formaat_0 FullSizeRender perfobank verzinkt
Foto's: Zware metalen banken en picnicksets met geperforeerde zitting en tafelblad

Tendens_ml2 dille Parkbanken_Canvas_geschakeld
Foto's: Design zitbanken, met en zonder leuning,  granulaat vol kern composiet kunststof , volledig te recyclen dus Oersterk en Duurzaam

beton zittingen schooltuin inrichting schoolplein IMG_0869
Foto's: zware gladde geschuurde betonbanken elementen 45 x40 x 200

rokerskap !cid_ii_144978b35440faa6.jpg BF 100 3 meter boogdaken met metaaldak
Foto's:  Overkappingen  type Soccer en Boogkap met fietsen ook als hangplek te gebruiken, achterwanden uitgevoerd met staal. (vandalismearm)

Over onze Sportkooien , Combi-Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien en Voetbalkooien gaan wij in dit blog-item niet uitweiden, zoals al vermeld leveren wij alle Sportkooien desgewenst geluidsarm. 
Voor basisscholen, buurthuizen, campings en sportparken met minder ruimte op het plein of schoolplein levert PannaWorld ; Junior Pannavelden, Pannakooien en Combi(natie) Sportkooi (basketbal en voetbal )

IMG_1023 Sportkooi met afdeknet en kunstgras Combinatie Sportkooi 12x 20 meter FullSizeRender
FullSizeRender FullSizeRender 20160407_145548
Foto's: Pannaveld op zand en op tegels,  Combi-Sportkooi met vloer-coating, kunstgras, Junior Pannaveld en  Jr. Combi-Sportwand .

Wij hopen dat wij U wederom een indruk hebben gegeven van onze mogelijkheden en indien U nog vragen of wensen heeft, neem dan contact op .

Zo hoeft het ook niet meer !!
images.jpg bank6

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten