maandag 4 april 2016

#Blog - Voetbalkooi Sportkooi geluidsarm met Certificaat

Sportkooien zoals Pannavelden , Pannakooien , Voetbalkooien, en Combi-Sportkooien leveren wij in de Supreme uitvoering, d.w.z. geluidsarm uitgevoerd met geluiddempende staanders .

Een Pannaveld , Padelcourt  of  Sportkooi dat echt geluidsarm is, en dus geen overlast veroorzaakt bij omwonenden of andere sporters.

De constructie van de hekwerken en doelen is zodanig aangepast dat wij gebruik kunnen maken van speciale bevestigingsmiddelen uitgevoerd met geluiddempend composiet van rubber en kunststof, een bijzondere legering.

FullSizeRender images (1) junior pannaveld 4 x6 
Foto's: Supreme alle staanders 80x40x2 mm en iedere maas voorzien van RVS bevestiging met composiet rubber demping en een stevige duurzame massief stalen afdekstrip.

De speciale zwarte legering zorgt ervoor dat ook na jaren de geluiddemping in tact blijft !  Zoals U van ons mag verwachten zijn alle andere gebruikte materialen van top kwaliteit, zware kokerprofielen 80x40x2 mm en 40x60x2 mm, die vol bad thermisch verzinkt worden en daarna desgewenst gepoedercoat in RAL kleur naar keuze.

Voor dit geluiddempend systeem "Supreme" hebben wij exclusiviteit voor de BENELUX , uit het certificaat blijkt dat op een afstand van 10 meter van het Pannaveld of het Multifunctionele Sportveld het geluid nog slechts 68 tot 81 Db  is .

Het verschil in de aantallen decibellen zit hem in de weersomstandigheden , bijv. sneeuw, ijzel, wind, regen. Voorwaarde is wel dat de staanders in de grond geplaatst worden, zodat een groot deel van de resonantie verdwijnt. 

Ideaal dus voor plaatsing van deze kooien in een druk bewoonde woonwijk
Omwonenden hebben absoluut geen last meer van klapperende en kletterende ballen tegen metaal !


  IMG_3604 FullSizeRender IMG_0014
Foto's:  Combi(natie) Sportkooien   en Voetbalkooien  Supreme , geluidsarm uitgevoerd .

483  pannaveld 10 x 17.5 IMG_1023 Sportkooi met afdeknet en kunstgras
Foto's : Supreme  junior Sportkooien en Pannavelden , Pannakooien en combi-Sportkooien.

Een mooie stijlvolle  design Parkbank  en een bijpassende afvalbak maken dit Pannaveld/Sportveld tot een rustpunt en gemoedelijke ontmoetingsplaats voor jong en oud in onze samenleving .......

inrichting schoolplein beton zittingen schooltuin dille 
Foto's: Design Parkbanken van vol kern kunststof en geslepen en geschuurd beton , tijdloos en functioneel, duurzaam en vandaal bestendig.

Indien u een probleem heeft of een idee heeft,  aarzel dan niet en neem contact op met een van onze adviseurs.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Center overkapping boogdaken met metaaldak
Foto's: Onze hangplekken en jop's en meubelen, zorgen voor een fijne sfeer op ieder plein, schoolplein of sportveld 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten