zondag 3 april 2016

#Blog - Combi(natie) Sportkooien Win/Win

Een gecombineerd sportveld of Combi - sportkooi biedt alle mogelijkheden om onze jeugd in beweging te krijgen . De investering voor een gemeente, school, sportclub o f camping is niet gering en moet daarom zo goed mogelijk renderen. Een Combi- Sportkooi of een multi - functionele Sportkooi biedt de mogelijkheid om 3 populaire sporten op een veld te beoefenen,zoals basketbal, voetbal, hockey, panna en volleybal.
Voetbal, Basketbal, Hockey en Volleybal zijn bij uitstek geschikt om op een sportveld te beoefenen. De sportaccommodatie wordt op deze manier optimaal gebruikt. 
De korte wanden worden voorzien van voetbaldoelen met daarboven een basketbalbord.

In de langszijde kan men een volleybal  installatie plaatsen die bij geen gebruik makkelijk opgeslagen kan worden. De belijning moet aangepast worden zodat er mogelijk zelfs 2 volleybalvelden ontstaan.

supreme sportkooi op kroporbeton Combinatie Sportkooi 12x 20 meter bakhuizen2 (2)
FullSizeRender IMG_1023 Sportkooi met afdeknet en kunstgras IMG_1117
Foto's : Combi(natie ) Sportkooien op kunstgras op tegels en Kropor (Waterdoorlatend beton)

Hierboven enkele voorbeelden van Combi-Sportvelden anders dan onze  Pannavelden  en Pannakooien  hebben deze sportkooien meestal een groter oppervlakte. 

Net als Voetbalkooien zijn de doelen vaak wat groter naar keuze, want grotere doelen betekent ook harder schieten en vaak meer overlast.

Een veel gehoorde klacht is het lawaai van kaatsende ballen tegen het hekwerk. Pannaworld levert echter ook Supreme  hekwerken.  Geluidsarm, Veilig en Duurzaam.

Het geluid tot  max 82 Db wordt teruggebracht en dat is minder dan "handje klap" . Ons type sportkooi  Supreme  zorgt voor "geluidsarme" sportieve uren. 

Het geluid van "Sport en Spel " kunnen en willen wij natuurlijk niet dempen.

De   vloeren  kunnen bestaan uit tegels , kunstgras, Kropor (waterdoorlatend beton) , rubber tegels of asfalt

Uiteraard leveren wij voor pleinen en schoolpleinen met minder ruimte
 junior sportkooien, pannavelden, en pannakooien.

IMG_0206 Pannaveld 4 x 6 FullSizeRender FullSizeRender
483 IMG_0177 images (1)
Foto's: Pannavelden, Voetbalkooi (Speedsoccer) , Junior Combi-Sportkooi, en nog een afbeelding van een Padelcourt met verlichting op kunstgras.

Over Padel en tennis spel dat via ArgentiniĆ« , Mexico en Spanje informeer ik later.  
Onze mogelijkheden zijn legio en ook voor de volledige inrichting   van uw plein, park  of sportveld  staan wij u graag met raad en daad  terzijde . 
U kunt ook even kijken en contact opnemen met PannaWorld

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna,

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten