zaterdag 12 maart 2016

#Blog - Pannaveld of Sportkooi op Plein en Schoolplein

Johan Cruijff heeft tijdens een KNVB congres nog aangegeven dat kinderen moeten leren sporten en spelen op een harde (vloer), bij voorkeur beton of stoeptegels. 

Ons assortiment Pannavelden  Pannakooien en Combinatie-Sportkooien, voor kleine ruimten sluit daarbij naadloos aan .

Sport en Spel op kleine ruimtes bevordert  de techniek , bal snelheid , en kinderen leren beter met het lichaam te spelen, dus evenwicht, controle en weerstand worden verbeterd.

Deze Junior Sportkooien zijn bij uitstek geschikt voor basisonderwijs, basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs, voetbalclubs en hockeyverenigingen. Voor onze voetballende jeugd een ideale aanvulling op de wekelijkse wedstrijden van  E en F  "elftallen" in KNVB verband.Foto's: Kleine Pannavelden met geringe afmetingen vanaf 4 x 6 meter
In het dagelijkse leven heeft de jeugd niet altijd een half of een heel voetbalveld ter beschikking maar op een plein of klein schoolplein kan wel veilig gesport worden in Sportkooien , zoals een  Pannaveld of een  Combi-Sportkooi ( een combinatie van basketbal en voetbal of hockey)


Foto's: Pannavelden op schoolplein op betontegels en op rubbertegels.

Pannaworld levert Pannavelden met een hoogte van 200 cm en Combi-Sportkooien met hoogte rondom van 300 cm. Bij combinatie sportkooien (mini) wordt de hoogte van de basket aangepast, ca. 250 cm. Bij senioren dient de basket op 303 cm te hangen. Ook de afmetingen van het speelveld zijn aangepast ,4 x6 , 7.5 x5 , 7.5x7.5 , 5x10, 7.5 x12.5 meter andere afmetingen mogelijk.

                        Foto's: Junior Combinatie Sportkooi  en vrijstaande wand  hoogte rondom 300 cm.

Deze Combi-Sportkooien  en Pannakooien  kunnen eventueel met een afdek net, maaswijdte 100 x 100 mm , aan de bovenkant afgesloten worden, de afgebeelde Sportkooien en Pannavelden zijn uitgevoerd met ronde dikwandige buis of Supreme geluidsarm , speciale Soccer/DS matten, breekbouten en moeren en alle metaaldelen vol bad thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat in maximaal 2 RAL Kleuren.

              Foto: Supreme Pannakooi, deze prachtige sportkooi is gevuld met strandzand en staat bij een zwembad


 
Foto: Magnifieke Supreme Combi(natie) Sportkooi H 100

Indien  interesse heeft een een van onze producten of iets wilt delen met PannaWorld, neem dan even contact op met pannaworld.nl.Wij zien u graag terug bij een volgende PANNA


Geen opmerkingen:

Een reactie posten