dinsdag 9 februari 2016

#Blog - Overkappingen: Boogkap, Budget Overkapping, Droogloop, samen met Sportkooien& Pannavelden

Overkappingen zoals: Boogkappen, Budget Overkapping, PannaLite Droogloop,  gecombineerd met Sportkooien, Pannavelden, Pannakooien of Multifunctionele Sportkooien. 

Deze overkappingen creëren rust veiligheid en zorgen voor beschutting van onze jeugd


Deze keer brengen wij onze Overkappingen type "Soccer" en Budget met Stalen dak (vandaal bestendig) voor het voetlicht, steeds vaker worden wij gevraagd naar overdekte ruimtes voor de jeugd om te "Chillen" , een rustpunt  tijdens school, sport en vrij-tijd.

  Foto's: strakke betaalbare overkappingen type SOCCER , geheel doorzichtig , maar ook met gesloten wanden verkrijgbaar.

Overkappingen type "SOCCER" in diverse maten en uitvoeringen, worden geproduceerd van zware kokerprofielen 60x60 cm en 80x80 cm, de boogkap en het halfronde dak van de Boogfietskap zijn gemaakt van polycarbonaat platen 6 mm doorzichtig. De wanden van type "Soccer" bestaan uit 6 mm dik veiligheidsglas . Alle metaal delen worden thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat in RAL- kleur . Deze multifunctionele overkappingen zijn gemaakt om jeugd droog en uit de wind te houden.

De doorzichtigheid maakt toezicht mogelijk.


Foto's: Type Budget , geheel doorzichtig met polycarbonaat platen of met een stalen wanden (vandaal- arm)Natuurlijk leveren wij hier onze Perfo - stalen banken, die uitstekend passen bij deze overkappingen maar ook ook bij een Pannaveld, Voetbalkooi of een Combi Sportkooi. De inrichting van een sportief schoolplein of plein staat of valt met de keuze van materiaal en het  Straat/Plein meubilair , het kan ook klein bij minder ruimte en dan is e.e.a. best betaalbaar.                                        De Supreme junior Sportkooi  basketbal en voetbal op Eén Pannaveld Heeft u vragen of ideeën, neem dan contact op met  PannaWorld  en wij helpen u graag verder.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna1 opmerking:

  1. vraagje: wij wilden graag zelf ook een overkapping maken alleen ik ben bang dat als er te veel wind op staat dat het de constructie kan schaden. Hoe gaan jullie hier mee om?

    BeantwoordenVerwijderen