vrijdag 26 februari 2016

KROPOR voor Pannaveld, Pannakooi, Voetbalkooi en Padelbaan

Kropor Waterdoorlatend Beton of Drain Beton voor alle Sportkooien, zoals Pannavelden, Pannakooien, Combi(natie)Sportkooien, Voetbalkooien, Padelbanen of Padelcourts.

De ideale en duurzame manier om het gehele jaar gebruik te maken van uw sportaccommodatie. Wij gaan nu wat verder in op de aanleg en opbouw van deze sportvloer. 

Een investering in een Kropor, waterdoorlatende beton baan is lonend en zorgt voor vele jaren sport en spel plezier .

KroPor zijaanzicht waterdoorlatende playground KroPor waterdoorlatende playground Kropor Playground zuivervlak afwerken

Foto's: Kropor beton (waterdoorlatend) Sportvloer in aanbouw

Voor het aanbrengen van een 'KROPOR Beton' ondergrond hanteren wij de volgende volgorde:
Wij beginnen met het uitgraven van de cunet en het aanbrengen van eventueel noodzakelijke drainage. Hierop wordt een zandpakket ca. 30/35 cm aangebracht die wordt afgesloten door zogeheten 'opsluitbanden'. (Stalen profielbanden) .

Na het aanbrengen van de opsluit banden zal het zandpakket worden uitgevlakt en kan de grindlaag 5 cm worden aangebracht. uitvlakken en verdichten . De laser zorgt voor waterpas strakke Sportvloer.

Op de grindlaag wordt 8 cm KROPOR mix gestort die wordt afgewerkt met composiet dilatatie voegen om uitzetting en krimp van de KROPOR beton vloer op te vangen.

Na het uitharden van het beton (drainbeton) en de dilatatievoegen wordt er een speciale PU primer coating aangebracht. Op deze primer laag wordt de kleurcoating van stel floor tennispaint aangebracht. 

Tot slot brengen wij de sport belijning en antislip laag aan. Veel gebruikte kleuren: Blauw, groen, rood.Wij werken samen met erkende beton-bouwers zoals Tennisservice Noord .

Alle Sportvloeren worden aangelegd volgens richtlijnen van ISO Sports.


Coatings mogelijkheden KroPor playground KroPor playground tbv Richard Krajicek Foundation multifunctioneel speelterrein images vloeren2
Foto's: van een multifunctionele Sportkooi aangelegd op een plein bij een scholengemeenschap. Een Sportkooi van Johan Cruijff foundation.

IMG_0580 - kopie IMG_0807 combi kooi beton coating supreme sportkooi op kroporbeton
Foto's: SUPREME Sportkooi Multifunctioneel  in opbouw , de vloer moet nog gecoat worden.

KROPOR waterdoorlatend beton ook wel drainbeton wordt ook gebruikt als ondergrond bij Padel banen en Padelcourts . Het speelveld bij een Padel baan is kunstgras , omdat er echter op een kleine ruimte intensief gepadeld wordt, hebben wij bij Padelcourts een stabiel fundament nodig.

images (1) images bakhuizen2 (2)
Foto's: KROPOR beton als ondergrond voor Padelcourts , vloeren voor Combi Sportkooien

Wij hopen dat wij U met dit item weer iets beter geïnformeerd hebben , indien u nog vragen heeft neem dan even contact met ons. dan kunnen onze specialisten U misschien verder helpen.

Wij zien u graag terug bij een volgend Blog.
images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten