zaterdag 6 februari 2016

#Blog - KNVB levert Voetbalkooi en Pannaveld op Aruba

In opdracht van  de KNVB,  afdeling KNVB WorldCoaches, leveren wij In Aruba, Bonaire en Curaçao diverse Voetbalkooien en Pannavelden , ook dit jaar is er een nieuwe Voetbalkooi en een mooi Pannaveld afgeleverd en een mooie Speedsoccer court komt nog aan de beurt.

KNVB WorldCoaches verzorgt al jaren met veel succes de opleiding voor trainers en begeleiders voor met name de jeugd in overzeese delen zoals Bonaire (ook 2 tribunes ), Aruba , Curaçao. 
Deze vorm van ontwikkelingswerk is ontstaan door een nauwe samenwerking met de FIFA , om met name de kansarme jeugd in ontwikkelingslanden te laten Voetballen.

In samenwerking met de KNVB Worldcoaches leveren wij,  Pannakooien, Pannavelden, Voetbalkooien, en andere Sportkooien in landen waar de KNVB het voetbal ontwikkelt.

DSCN2360 DSCN2361 DSCN2396
DSCN2426 DSCN2436 DSCN2422
Foto's: aanleg sportkooi 22 x 32 meter , aanbrengen ballenvangers net , belijning en kunstgras

De opbouw van een Voetbalkooi of  Pannaveld  is moeilijker van in Nederland , wij hebben hier  geen last van rotsen en een soort woestijnzand, jij hebt daar drilboren nodig voor  elke staander. Een kosten verhogende zaak is het feit dat deze eilanden in zee liggen met veel corrosie aan metaal, dus alle materialen moeten 2 x poeder gecoat worden .

DSCN2440 DSCN2458 DSCN2464
Foto's: Voetbalkooi op kunstgras 22 x 32 meter het resultaat mag er wezen.

De Voetbalkooien en Pannakooien wijken in Zuid Amerika af van de sportkooien die wij kennen , geluidsoverlast is daar geen punt !!  Dus is onze Supreme kwaliteit is niet nodig , de budget uitvoering voldoet prima.  De doelen hebben zij het liefst in handbal formaat en rood /wit gecoat. De grasmatten werden aangelegd door Edelgras uit Genemuiden.

In landen waar basketbal, baseball populair zijn,  tracht de KNVB het voetbal voor vooral de jeugd te ontwikkelen, een lofwaardig streven en PannaWorld helpt graag een handje voor meer info  www.pannaworld.nl

Na gedane arbeid is het goed rusten ook op Aruba

20130310_131530

Geen opmerkingen:

Een reactie posten