maandag 8 februari 2016

#Blog - Betonnen Park/Plein zitbank, Kunststof zitbank, Boombank, Sportkooien op Plein

Betonnen Parkbanken en Pleinbanken, vol kern kunststof Parkbanken , kunststof boombanken worden steeds meer toegepast bij de inrichting van een Sportief Schoolplein, Dorpsplein , Stadspark en Sportveld. 
De combinatie met   Pannavelden, Pannakooien , Voetbalkooien en andere Combi(natie) Sportkooien ligt voor de hand.

In dit Blog-item wil ik graag 2 typen Park/Plein banken onder  de aandacht brengen omdat dit "No-Nonsens" banken betreft.

Duurzaam, veilig, decoratief en onverwoestbaar.

dille dille_1  Tendens_ml2
Foto's: Kunststof Plein/Parkbanken met en zonder leuning

Parkbanken c.q. Pleinbanken kunststof met en zonder rugleuning en vervaardigd van een composiet  vol kern  kunststof, een regeneraat product, glad en strak afgewerkt. De banken en boombanken zijn niet onderhevig aan weersinvloeden of Uv-straling, door de "hardheid" van de banken bent verzekerd van een ultra lange levensduur. 

De banken zijn bij uitstek geschikt voor openbare gelegenheden zonder of met weinig toezicht. De Park/Pleinbanken zijn duurzaam en na vele jaren van gebruik weer te regenereren ! Mooi meegenomen voor de natuur en ons milieu.

Tendens_zitgroep1 Tendens_zitgroep3  lounge bank parasol
Skatebank_Bruin Parkbank_Skate  Lelie1
Foto's: Skatebanken, Leunbanken ( leuning kan door de jeugd ook als zitting gebruikt worden), Picknicktafels met en zdr leuning en zelfs een lounge set.

PleinSport in Optima Forma

Bent u geen voorstander van regeneraat kunststof dan kunt U bij ons altijd kiezen voor onze banken met een geperforeerde zitting, het onderstel van zwaar koker profiel 2x80x80 mm. De zitting en bankleuning van  geperforeerd staal, gemonteerd, verzinkt, daarna gepoetst en in RAL -kleur gepoedercoat . Banklengte 200 cm. Deze Perfo-banken hebben wij ook als picknickset en banken met rugleuning. Tijdloos en decoratief met een lange levensduur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_0577 boogdaken met metaaldak
Foto's: Perfo-banken lengte 200 cm  in combinatie met overkappingen (hangplek), Picknickset lang 180 cm

Betonnen banken , boombanken, bloembak omranding , veiligheids- beton zittingen , alles gemaakt van premium beton, helder grijs geschuurd en glad afgewerkt , deze banken hebben lange levensduur . 

De vorm en de afmeting van uw beton bloembak of boombank of betonnen zitbank bepaalt uzelf .
Wij plaatsen dit straatmeubilair met een  kraan.

De betonnen banken zijn net als onze kunststof banken Vandaal bestendig !!! 

beton zittingen schooltuin inrichting schoolplein IMG_0869
Foto's: Betonnen bloembakken , beton picknicksets, beton zitting 40 x 45 x20 cm , betonnen banken

Om de inrichting van het plein of sportveld te complementeren levert PannaWorld  legio producten zoals: Overkappingen voor fiets of als Jop ( hangplek), afvalbakken , Straatmeubilair, Sportproducten en Sportkooien.

DSC01602 supreme sportkooi op kroporbeton FullSizeRender
Foto's: Combi(natie) Sportkooien , Sportkooi op KROPOR- Sportvloeren, Overkappingen met  Perfo-banken met leuning.

Als na het lezen van dit item vragen heeft, of als U zelf ideeĂ«n heeft, neem dan even contact  op en onze adviseurs bekijken samen met U alle mogelijkheden.

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna.

images pop (1)pop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten