maandag 4 januari 2016

Totale Pleininrichting Overkapping Parkbank tot Sportkooi

Totale Pleininrichting  van Parkbank, Afvalbak , Overkappingen tot Sportkooien in alle maten , PannaWorld heeft de oplossing. Wij leveren Pannavelden, Voetbalkooien,  Sportkooien, Straatmeubilair, Overkappingen, JOP's en Hangplekken voor straat-, plein-, park- en sportvelden.

Met de ontwikkeling van ons assortiment houden wij altijd rekening met de eindgebruiker (jong en oud). Een plein met een Pannaveld  of een Sportkooi moet een rustpunt en een gemoedelijke  ontmoetingsplaats  zijn in onze samenleving. En in een coole Overkapping type "Soccer" of een Boogkap kan onze jeugd na het sporten lekker CHILLEN. 

De boogkappen maken wij zelfs vandalisme arm , U heeft er dus geen omkijken naar. Onverwoestbaar

Een comfortabele kunststof bank of Picknicktafel  ( ook in betonnen uitvoering) zorgt ervoor dat jong en "ouder" zich thuis voelen op een sportief Plein, waar jeugd veilig in beweging is of juist heerlijk tot rust komt.

                                                                     Pleinsport in Optima Forma

         Foto's: Combi- Sportkooi H400  in Combinatie met tafeltennistafel , pannaveld en zitbanken 


Foto's: Combi(natie) Sportkooi H300  op Kropor waterdoorlatend beton   een lust voor een sportief oog !!
PannaWorld houdt met de productie en de uitvoering van onze producten altijd rekening met het milieu en de veiligheid van de gebruikers. Het sport en spelplezier van onze jeugd staat voorop.

Wij proberen tijdens de inkoop en het productieproces het optimale resultaat te verkrijgen zonder aan de kwaliteit en duurzaamheid afbreuk te doen. Al onze producten zijn geproduceerd voor een ultra-lange levensduur. De betonnen banken en onze kunststof regeneraat banken zijn vandaal bestendig.


Boogkappen Budget met polycarbonaat platen maar ook met 3 mm stalen achterwanden (vandaalbestendig)  goede wijn behoeft geen krans !

Een veel gehoorde klacht is het geluidsoverlast, wij kunnen echter onze Sportkooien uitvoeren met geluiddempende bevestigingen , deze Voetbalkooien en Combinatie Sportkooien, zijn geluidsarm en duurzaam, met garantie !!Foto's: Supreme  Pannavelden en kleine Voetbalkooien, geluidsarm en een aanwinst voor elk schoolplein. 

Natuurlijk kunnen wij in dit item niet alles beantwoorden en indien u vragen of wensen heeft kijk dan even op pannaworld.nl  of maak een afspraak met een van onze adviseurs .

Wij zien u graag terug bij een volgende Panna   


Geen opmerkingen:

Een reactie posten